OČAJNA SEVERINA PROGOVORILA O POPOVIĆU: Milan nije viđao sina, a drugoj deci je poklanjao inkubatore

U pravnoj bici oko starateljstva sina Severina Kojić (47) izgubila je spor s Milanom Popovićem (54). Sudija Tea Golub donela je privremenu meru i odlučila u presudi da dete živi s ocem te da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta.

U intervjuu za "Jutarnji list" pevačica je prvi put progovorila o novonastaloj situaciji:

- Sve sam očekivala, ali samo ne ovo. Istina, bojala sam se, pogotovo nakon tog zadnjeg ročišta, i to iščekivanje odluke je bilo najgore, Ali, sada me više ničeg nije strah. U životu sam doživela dosta stvari zbog kojih sam se najčešće sramila zbog drugih, retko zbog sebe. Ali, to je život i ovo je takođe jedno veliko iskušenje koje ću svakako izdržati jer mom detetu trebam onakva kakva ja jesam, a to je dobra, zdrava i prisebna majka, bez obzira na to što piše u toj presudi. To su samo neka slova i kao što je Tito rekao: Ne priznajem njihov sud, ali ću ga poštovati. Nema mi druge. Ničega se više ne bojim - rekla je Severina za "Jutarnji list", koja je opet "napala" sudiju Golub i školu koju je njen sin pohađao, prozivajući ih za pristranost.

- Ja sam pre svega ponosna na svoje dete. Mesi objavljuje sliku svoje dece na Instagramu, Luka Modrić, a meni je zabranjeno sudskom odlukom da objavljujem fotografiju sa sinom koji se smeje na Instagramu jer to nekog boli, ali eto. Meni ne treba slava, mene svi znaju 30 godina i znaju me duže nego što traje garnitura pojedinih ljudi u ovim institucijama koji su dozvolili da se ovo dogodi. Ja jesam poznata, ali ja sam to postala zbog onoga što radim i volim to što radim, kao što to rade i Novak Đoković i Mesi, koji takođe imaju decu i s njima se pojavljuju u javnosti. Ali, na mene se gleda drugačije. I sledeći vikend imam koncert u Areni i moj sin je baš hteo biti na tom koncertu i radovao se tome kad smo bili u Splitu. Bit će tamo puno druge dece, ali moj sin tamo neće moći da bude - dodala je pevačica.

U nastavku intervjua rekla je kako njen bivši partner nije zapravo ni bio u životu deteta prvih godinu dana njegova života, a sad će ga on odgajati.

- Prvih godinu dana ga uopšte nije video. Nije čuo njegov prvi zvuk, nije video kad je prohodao, nije želeo da dođe na krštenje. Kad sam ga videla kako poklanja inkubatore nekoj drugoj deci, meni je to bilo strašno. On je znao da me to boli. Ali, ja sam uradila jednu odličnu stvar jer sam pobegla iz takvog odnosa - ispričala je.

Prema presudi, Severina će sina moći da viđa dvaput nedeljno po pet sati te svakog drugog vikenda ako se bivši partneri drugačije ne dogovore. Odluka je nepravosnažna, ali žalba na privremenu meru ne odlaže njeno izvršenje.

- Mislim da imamo argumenta da ovakva odluka ne opstane i, kao što sam rekla, ne priznajem je, ali ću je poštovati radi dobrobiti svoga deteta - zaključila je Severina.

Izvor: Novosti/24sata.hr
Foto: Promo

Pogledajte još