Stanojević izbacio iz ekipe Tomića i Šćepovića

BEOGRAD, 20. novembra 2010. (Beta) - Trener Partizana Aleksandar Stanojević izbacio je iz ekipe fudbalere Nemanju Tomića i Marka Šćepovića zbog nezalaganja i rekao da na njih više ne računa.

"Njihov odnos prema igri i prema dresu Partizana u meču protiv 'brdjana' (Čukaričkog)e razlog je da ih odstranim iz tima. Nedopustivo je da ostali igrači ginu na terenu, ostavljaju poslednji atom snage, dok se njih dvojica tako ponašaju", rekao je Stanojević za Sportal (sportal.rs).

On je posebno ukazao na na zalaganje Almamija Moreire, Mladena Krstajića, Saše Ilića i Ivice Ilijeva, koji su na teren izašli povredjeni, pod injekcijama, i "izgarali svih 90 minuta".

Partizan je danas pobedio Čukarički sa 4:2, a Stanojević je u drugom poluvremenu uveo u igru Tomića i Šćepovića, čijim je nastupom i zalaganjem posle bio veoma nezadovoljan.

"Igrači mogu da odigraju loše, mogu da ne postignu pogodak, ali ne mogu da se ne zalažu na terenu. To je nepoštovanje saigrača, mene i kluba. Nisam čovek koji će posle pet, šest dana da zaboravi i da kaže da je sve u redu", rekao je Stanojević.

On je istakao da su Šćepović i Tomić razdužili opremu i da će uprava kluba odlučiti o njihovoj budućnosti.

"Kod mene tim neće videti u bliskoj budućnosti, a na klubu je da odredi šta će se dogoditi s njima. Partizan je iznad mene i iznad njih. Oni su razdužili opremu. Pojedinci su pre ovoga nekoliko puta upozoreni, nisu to prihvatili i sada neka razmišljaju", dodao je najmladji trener u istoriji fudbalskog kluba Partizan.

Pogledajte još