Za nedelju 21. novembar 2010. godine

BEOGRAD, 21. novembra 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje posvećuju sukobu u Srpskoj pravoslavnoj crkvi posle ulaska pristalica raščinjenog episkopa Artemija u manastire SPC na Kosovu i Metohiji i ekonomskim temama.

BLIC - "Energoprojekt tuži Vladu za tri miliona evra", o sporu te firme sa Vladom Srbije. "Sledi još jedna krivična prijava protiv Artemija" o sukobu unutar Srpske pravoslavne crkve.

VEČERNJE NOVOSTI - "Artemiju preti hapšenje" o sukobu unutar Srpske pravoslavne crkve. "Ofanziva na dolare" o izvozu oružja i vojne opreme iz Srbije.

DANAS - "Ojačani Tači naspram oslabljenog Beograda" o mogućim razgovorima Beograda i Prištine uoči parlamentarnih izbora na Kosovu. "Počela borba za manastire" o sukobu Sabora Srpske pravoslavne crkve i raščinjenog episkopa Artemija.

POLITIKA - "U nekom trenutku ću se povući iz izvršne vlasti" list prenosi intervjuu sa premijerom Crne Gore Milom Đukanovićem. "Nato podržao Srbiju" o samitu zapadne vojne alijanse u Lisabonu. "Krivična prijava protiv Artemija" o sukobu Sabora Srpske pravoslavne crkve i raščinjenog episkopa Artemija.

PRES - "Artemije proteran sa Kosova" o sukobima unutar Srpske pravoslavne crkve. "Tomić i Šćepović izbačeni iz Partizana" o odluci trenera fudbalskog kluba Partizan da odstrani iz tima dva fudbalera.

mob/dar

Pogledajte još