EVO, TRESEM SE SVA: Luna Đogani ljuta zbog oca Gagija, oplela po Ermini Pašović

Luna Đogani nije mnogo komentarisala oca Gagija Đoganija i Ermine Pašović, koji su u Zadruzi.

Iako je Pašovićeva pristala na poligrafsko ispitivanje kako bi "zapušila usta svima koji tvrde da ona laže", Đoganijevu to nimalo nije zastrašilo.

Naime, Pašovićeva je na poligrafskom testiranju odgovarala na pitanja u vezi sa Luninun ocem Gagijem, te je pričala o njihovom celokupnom odnosu i tome da li su i kada bili u vezi. Kada su novinari postavili pitanja Luni, ona je isprva kratko odgovorila.

- Jao, tresem se sva! Stvarno me ne zanima i neću to ni da komentarišem - istakla je, na šta se njen dečko Marko nadovezao i rekao kako je Gagi veliki, te da će znati da se snađe.

- Daš nekome poklon pa pričaš okolo i hvališ se, toliko o njoj - zaključila je Luna.

Podsetimo, Ermina i Luna ušle su u sukob početkom novembra ove godine, kada je Luna bila primorana da odreaguje na, kako kaže, laži Ermine Pašović da je ona organizovala rođendan njenom ocu, Gagiju Đoganiju.

- Devojka je bila moj fan i želela je jarko da uđe u Zadrugu, to je i uspela preko mog tate. Poslala je za rođendan tri košulje i farmerke, 80 odsto rođendana nije nikako organizovala ona. Sestra i ja smo organizovale ceo rođendan - napisala je tada Đoganijeva na Instagramu, pa zaključila:

- To što imam dečka ne znači da nisam u stanju da organizujem rođendan svom ocu, bolesnice! Ušla je kao podrška mog tate, a sad ga tamo kanali. Imam poruke gde mi je rekla da ga voli i da će ući zbog njega. Hvala - rekla je ona.

Izvor: Informer.rs/ Srbijadanas.com
Foto: lunadjo/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.