JJ se raduje novoj sezoni

BEOGRAD, 21. novembra 2010. (Beta) - Teniserka Srbije Jelena Janković počela je da trenira kako bi spremno dočekala narednu sezonu i najavila da će 30. novembra u hali "Pionir" imati "humanitarnu egzibiciju" kako bi sakupila novac za mlade tenisere i pomogla da se ublaže posledice zemljotresa u Kraljevu.

"Vratila sam se na teren i imala sam prvi trening. Počela sam sa fitnesom, a loptice ću početi da udaram tek za par dana. Nadam se da ću moći naporno da radim i da ću 2011. dočekati puna snage. Uvek se trudim da budem bolja teniserka i zaista se radujem novoj sezoni", navela je Jankovićeva na svom sajtu (www.jj-jelenajankovic.com)

Prema njenim rečima, od kada se završila sezona odmara se i oporavlja.

"Imala sam težak period pred kraj sezone, zbog zdravstvenih problema, tako da se nisam previse opterećivala rezultatima i dosta sam se odmarala. Takođe, imala sam hirursku intervenciju, izvadili su mi nešto iz levog oka, zbog čega sam imala poteškoća sa vidom, posebno u toku noćnih meceva", rekla je Jankovićeva.

Ona je dodala da je sa porodicom neko vreme provela u Italiji i da je sada u Beogradu.

"Putujemo toliko tokom godine, da kada dodju ovakvi periodi samo želimo da živimo normalnim životom. Tako da sam sada stalno
okružena familijom i dečkom. Imamo i novog člana porodice, jer mi je brat kupio psa, maltezera, koja se zove Stela. Ona je jos štene, ima tek tri meseca", rekla je Jankovićeva.

Teniserka Srbije istakla je da joj je jedina želja u ovom periodu do početka nove sezone da bude zdrava i da izbegne povrede, kao i da se nada da će biti u Beogradu za vreme finala Dejvis kupa, kako bi mogla da bodri reprezentaciju u meču sa Francuskom.

Pored toga, oa je najavila da će 30. novembra imati humanitarnu egzibiciju u beogradskoj hali "Pionir".

"To će biti veliki šou, od devet uveče sve do ponoći. Time ćemo skupiti novac za mlade tenisere, ali ćemo pomoći i svima onima koji su pogodjeni zemljotresom u Kraljevu. Biće zabavno veče, a ja volim da pomažem svima kojima je to potrebno, i da skupljam novac za dobrotvorne svrhe", rekla je Jankovićeva.

Jelena Janković je sezonu 2010. završila na osmom mestu WTA liste.

Pogledajte još