ŽELJKOVA DADILJA SPREČILA TRAGEDIJU: Miljana Kulić pokušala da se ubije?!

Miljana Kulić nakon svađe sa Lazarom Čolićem Zolom pokušala je da izađe iz luksuznog zdanja u Šimanovcima. Nišlijka je u nervnom rastrojstvu odlučila da pobegne kroz apartman u kom njen sin Željko boravi sa dadiljom. Kako joj beg nije pošao za rukom, Miljana se vratila u Željkovu sobu, uzela neseser sa lekovima želeći da se otruje, ali ju je u tome sprečila sinovljeva dadilja.

Izvor blizak redakciji za "Rijaliti" otkriva da je Kulićka pokušala sebi da oduzme život tako što je ishitreno uzela kutiju antidepresiva i htela sama sebi da presudi, ali je Željkova dadilja sprečila da ne načini takvu glupost.

- Kako kamere ne snimaju u delu gde je dete, ne postoji snimak, ali je tada počela da baca stvari i govori: "Ja ne mogu više ovako da živim. Mama me je napustila, Zola je ološ, svi me vređaju, a tata se sekira, nije mu dobro. Sad ću da zgutam ove lekove (antidepresive) i da me nema" - kaže izvor blizak redakciji i dodaje da je bilo teško savladati Miljanu.

- Tada je dohvatila kutiju sa antidepresivima i nastavila da preti u prisustvu dadilje. Govorila je kako joj nije ni do čega, kako nema za šta više da živi, kako joj je muka od svega i da je najbolje za sve da nje nema više. Žena je skočila, oduzela joj kutiju i alarmirala obezbeđenje, koje je brzo reagovalo - priča izvor blizak redakciji i dodaje:

- Nakon što joj je obezbeđenje otelo antidepresive, a dadilja popričala s njom i smirila je, Miljana se pravdala da nikad nije imala nameru da sebi oduzme život, već da ona tako priča gluposti kad joj dođe žuta minuta. Psihoterapeut je sutradane popričao s njom i ustanovio da ne postoji realna pretnja da će Miljana nauditi sebi ili drugima, kao i da ona na taj način samo traži pomoć i podršku kada je u problemu. Takođe, psihoterapet je dodao da je Kulićeva osoba koja voli da je uvek u centru pažnje, pa da ne treba da čudi da nekad namerno izdrami ili odglumi neku situaciju samo da bi se o njoj pričalo ili da bi se sve vrtelo oko nje.

Podsećamo da ovo nije prvi put da je Miljana digla ruku na sebe. Baš zbog takvog depresivnog stanja u obavezi je da svakodnevno pije terapiju koju joj je lekar propisao, ali se mlada Nišlijka ne pridržava toga i sklona je depresiji.

Miljana Kulić je u "Zadruzi 1", dok je bila trudna, u hotelskoj sobi pokušala da popije sredstvo za pranje sanitarija i tako izvrši samoubistvo. Ona je sipala "domestos" u šolju, očigledno se spremajući da ga popije. Tekućinu je čak i promešala prstom, ali sprečena je u nameri pre nego što je bilo prekasno. Pripadnik obezbeđenja uleteo je u WC i oteo Miljani šolju. On je prosuo tečnost u lavabo, a potom je odneo opasnu hemikaliju iz hotela da više ne bi bila Miljani nadohvat ruke.

Izvor: Republika/Srpski telegraf
Foto: miljanicakulic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.