Održanе prve U&Z Influencer Awards 2019 u Skoplju

Prva nedelja decembra počela je glamurozno za influensere koji su se prijavili na U&Z Influencer Awards - događaj koji je u Makedoniji prvi put organizovala kompanija Color Media Plus, izdavač najstarijeg ženskog časopisa "Ubavina i zdravlje", koji je pružio priliku mladim ljudima da postanu influenseri ili da učvrste svoj položaj na socijalnim mrežama.

Prelepo uređena dvorana Ragusa Rooftop 360 brzo se napunila šik i glamuroznim ljudima, uključujući mnoge ugledne i uticajne ljude, mnoge javne ličnosti i predstavnike medija.

Marko Noveski, na spontan i zabavan način, vodio je goste tokom čitavog događaja - finale koje je izabralo pobednike svih učesnika koji su poslednja tri meseca objavljivali fotografije Violeta proizvoda, generalnog sponzora U&Z Influencer Awards-a i proizvoda sponzora kategorije u kojoj su se prijavili.

Izuzetno težak zadatak izbora najoriginalnijeg i najkreativnijeg influensera dobili su stručni žiri i pokrovitelji: kompanija Violeta, zvanični pokrovitelj izbora, Državna lutrija Makedonije i Lotto 7 kao partner za sreću i pokrovitelj kategorije Happiness, B-watch, Profit uz modni brend NuMe, Miniso i KFC, Artdeco, Misslyn i Carolina Hererra, Jimmi Choo, Eurofarm.

Na događaju Jovana Stojmenović, urednica časopisa "Ubavina i zdravlje", najavila je novu platformu www.influenceragency.mk namenjenu za influensere, a potpuno opremljena platforma biće pokrenuta u martu.

Nakon proglašenja pobednika sledila je zabava. Gosti su plesali, uživali u ukusnim zalogajima i pićima, fotografisali se i širili pozitivne vibracije do ponoći.

Pogledajte još