ZBOG HARISA ĆU SEBI PUCATI U GLAVU: Rada Manojlović progovorila o svađama sa Berkovićem

Rada Manojlović već skoro pet godina uživa u vezi sa kolegom Harisom Berkovićem. Popularna pevačica priznala je da sa devet godina mlađim partnerom i te kako ima žučne rasprave, zbog kojih se veoma iznervira, pa u šali ističe da joj često dođe da okonča sopstveni život.

- Harisova i moja ubeđivanja, odnosno rasprave, veoma su duge. On voli da bude uvek u pravu, isto kao i ja. Blizanac je u horoskopu, pa uz to još i mlađi od mene. Često u takvim situacijama kažem: "Jao, Bože, daj mi pištolj da pucam sebi u glavu!" - priznaje Manojlovićeva, ali ističe da nakon neslaganja sa svojom jačom polovinom nekako pronađe zajednički jezik.

- Ništa u našoj vezi ne prolazi tako lako. U stanju smo da se i po tri sata svađamo. Objašnjavamo se i argumentujemo svoje statove tokom tih naših sukoba, ali moram da priznam, Haris nije u svemu tvrdoglav i nije da do njega ne dopire ono što mu kažem. Često prizna: "Da, u pravu si" ili, ukoliko nisam, "Nemaš pravo" - otkriva pevačica.

Rada priznaje da ne voli da gubi kontrolu i da je to često čini nemoćnom u poslu i emotivnoj vezi.

- Gubitak kontrole me užasava i kod mog posla, ali i u vezi. Kao jedna Devica, to nikako ne mogu da podnesem, pa na sve načine pokušavam da izdominiram - zaključuje Rada Manojlović.

Izvor: Srpski telegraf
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još