DA LI ĆE ZBOG MAME OSTAVITI DRAGANU MITAR: Vladimir Tomović tvrdi da ne postoji osoba koja će ga odvojiti od zadrugarke (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević pristigao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi učesnicima treće sezone rijaliti programa "Zadruga" postavio pitanja koja gledaoce najviše zanimaju. Prvo pitanje bilo je za Vladimira Tomovića: "Kažeš da Minu gledaš kao prijatelja, a pobegao si od nje zbog mame, da li ćeš isto uraditi Dragani"?

- Nisam se odvojio od Mine kada mi je mama u pozivu rekla da se od nje pomerim. Nisam se tada sklonio, ovde svi to znaju. Sklonio sam se od nje kada me je izdala kao prijatelja, sklonio sam se od nje u smislu intimiziranja. Mnogo puta se pokazalo da nisam poslušao mamu. Moja majka zna da ja nemam sreće u ljubavi, zato me je iznenadilo to kada je rekla za Minu. Pre nego što sam ušao ovde rekla mi je da će me podržati u svemu, tako će biti i za Draganu. Ona će doći ovde za Novu godinu - rekao je Vladimir i dodao.

- Ukoliko bih ja bio srećan sa Draganom Mitar, nema te osobe koja bi me od nje razdvojila - rekao je Tomović.

Dalila Dragojević zamolila je Vladimira da joj odgovori na pitanje da li će majka prihvatiti komplikovanu Draganinu situaciju, što je razvedena i ima intrigantan odnos sa Edisom Fetićem.

- Ne živim u okruženju gde je sve bajno i sjajno, ali ima razvedenih žena. Moja rođena sestra je razvedena, tako da ne mislim da će moja majka zameriti što Drgana ima dete i što je razvedena, to bi značilo da ne podržava ni moju sestru - objasnio je zadrugar.

- Ne vidim razliku da će Vladimirova majka prihvatiti Draganu, kada nije prihvatila mene. Meni je Vladimir u mnogo slučajeva govorio da me voli, pa evo šta je sada ispalo - istakla je Mina Vrbaški.

Mnogi zadrugari tvrdili su da je Tomović bio zaljubljen u Minu Vrbaški, a da se njihov odnos promenio kada mu je majka sugerisala da se udalji od nje. Takođe, nekolicina zadrugara je istakla je da ne veruje da će Vladimirova majka prihvatiti Draganu, koja je u daleko komplikovanijoj situaciji.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.