Deichmann Fashion Talk: Vladimir Gašić - Prvi plaćeni posao dobio sam godinu i po dana nakon pokretanja Instagram naloga

Prva modna konferencija namenjena modnoj industriji, influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i prate modu pod nazivom “Deichmann Fashion Talk” održana je 16. oktobra u hotelu Metropol u Beogradu. Pored ostalih, ovaj događaj je svojim prisustvom uveličala i Milica Pavlović, prva brend ambasadorka kompanije Deichmann kod nas.

Program je vodila Maja Manojlović, a moderatorka prvog panela pod nazivom “Budite u trendu” bila je modna novinarka Snežana Dakić, a govornici su bili: Mima Zečević, Vladimir Gašić, Jasmina Šupeljak, Marija Lakić, Milivoje Mili Čolić i Srđan Šveljo.

Vladimir Gašić je modni bloger iz Novog Sada. On se na društvenim mrežama predstavlja pod imenom „Streetfashion 101“ i u svojim objavama promoviše uličnu modu za muškarce, koja, kada je on počeo da se bavi tim poslom i nije bila toliko popularna i priznata u Srbiji.

Danas je zahvaljujući svom stilu prepoznatljiv među influenserima.

- Ja nisam napravio svoj profil da bih postao influenser, već da bih kačio svoje kombinacije - rekao je on na konferenciji.

- Bukvalno sam sve svoje slobodno vreme pretočio u slikanje, tu sam našao neki izlaz kroz modu i tako je sve počelo - objasnio je otkrivši da je svoj prvi plaćeni posao dobio godinu i po dana od otvaranja Instagram naloga.

Kod njegove publike prolazi isključivo atmosfera i da se sve predstavi tako kao da to može svako da fotografiše.

- Izašao sam napolje, uslikao kombinaciju i to je to.

O čemu se još diskutovalo tokom panela pogledajte u video snimku u nastavku:

Pogledajte još