DEDA MRAZ U CENTRU GRADA: Novosadski Winter Fest i BIG Shopping Center spremaju praznične poklone!

U duhu novogodišnjih praznika BIG i Deda Mraz su spremili poklone za sve koji mu budu pisali i svoje pismo ubacili u BIG sanduče na Winter Fest trgu u centru Novog Sada!

Svake subote od 17 do 18 sati Deda Mraz će posetiti Novosadski Winter Fest i slikati se sa prisutnima kod BIG sandučeta.

Tom prilikom, Deda Mraz će izvući 10 pisama iz BIG sandučeta i za njih spremiti poklone, koje će nagrađeni preuzeti u BIG-u.

Što se muzičkog programa tiče, ove subote popodne nastupiće Strahinja Acoustic od 13 do 15 časova, dok će nakon druženja i fotografisanja sa Deda Mrazom i izvlačenja dobitnih pisama, na Raspevanoj jelci nastupiti dečiji hor "Bubamare" s početkom u 18 časova, nakon čega će od 19 sati na bini nastupiti Filip Acoustic.

Pišite Deda Mrazu i svoja pisma možete ubaciti u BIG sanduče svakim danom, tokom trajanja Novosadskog Winter Festa.

Prošle subote je Deda Mraz odabrao prvih 10 Novosađana koji će svoje poklone pokupiti u BIG-u u toku praznika! Kako je izgledalo slikanje sa omiljenim bradonjom na Trgu slobode pogledajte OVDE.

Pišite Deda Mrazu svakog dana, a pokloni vas čekaju u BIG-u!

Najveći Christmas market u Srbiji, koji je u prethodne tri godine posetilo više desetina hiljada Novosađana i posetilaca glavnog grada Vojvodine, organizuju HBO Color Media Events i kompanija Color Media Communications i Ninamedia.

Više informacija o festivalu možete pronaći na zvaničnom sajtu www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici - Novosadski Winterfest

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.