Poznati na Jagermeister žurki

U poznatom beogradskom restoranu Šeher održana je velika VIP Jägermeister žurka. 

Čuveni Jägermeister je po peti put okupio i ljubitelje i poznavaoce dobrog provoda iz sveta muzike, filma i sporta. Ivan Ivanović, Aleksandra Jeftanović, Zoran Kesić uživali su u ritmovima St. Louis benda, vreloj atmosferi i ispijanju ledeno hladnog Jäger-a iz posebnih čaša napravljenih od leda.
A tu su i sportisti Andrija Prlainović i Nikola Rađen, ali i manekenke Sanja Papić, Nađa Jokić i Ivana Stamenković, kao i poznati reper Vudu Popaj... Očigledno ovo piće spaja na prvi pogled nespojivo, i miri ukuse.

Jägermeister već više od deset godina okuplja prave ljubitelje dobrog provoda u Srbiji. Poznat po “divljim” žurkama i dobroj zabavi, fenomen “Jäger party” sve više privlači poznate ličnosti. Čak su i neki svetski mediji pisali o poznatim ličnostima koji uživaju u šotovima Jägermeister-a sa prijateljima, kao što su Rihanna, Avril Lavigne, Vanilla Ice, DJ Axwell i DJ Tiesto. Čuveni Jäger je jedan od najpopularnijih brendova i spada među top deset brendova alkoholnih pića u svetu.

Jäger se najčešće pije čist i ledeno hladan, kao “brzo” piće za žurku ili kao piće koje se ispija sa prijateljima.
Jägermeister liker potiče iz severne Nemačke, proizvodi ga porodična kompanija Mast-Jägermeister AG, a nemačkom tržištu predstavljen je pre 75 godina.

Pogledajte još