TUKAO JE MAJKU I SESTRU: Edita Aradinović iskreno o porodičnom nasilju koje je preživela

Edita Aradinović kaže da je kao devojčica bila svedok porodičnog nasilja. Gledala je kako njen otac tuče majku i stariju sestru Indi i te scene nikada neće zaboraviti.

Atraktivna pevačica otvorila je dušu za Informer i objasnila zbog čega je njena nova pesma "Soba" autobiografska.

- Kao mala sam doživela porodično nasilje. Ne direktno, ali sam bila svedok. I dalje pokušavam da zaboravim kako je otac tukao majku i moju sestru, a ja sve to posmatrala. Zbog tih batina je mama imala ozbiljne zdravstvene probleme. To je ružan period mog života o kojem ne želim puno da pričam. Bez obzira na sve, svoje roditelje danas volim najviše na svetu - priča Edita za naš list i dodaje:

- U novoj pesmi sam opisala događaj iz detinjstva, kada sam bila devojčica željna ljubavi i pažnje koju nisam dobijala od roditelja. Bez obzira na sve što se dešavalo mislim da sam dosta brzo sazrela, ali sam i dalje ostala dete u duši. I danas mi treba neko ko će da mi pomogne da ostvarim sve što imam na umu.

Zbog svega što je preživela, Edita je morala rano da sazri i uhvati se u koštac sa problemima.

- Sa 17 godina sam počela da izdržavam porodicu. Pevala sam i nastupala po klubovima, a posle toga sam postala članica grupe "Ministarke". Znate, nije lako kad takav teret padne na nekoga ko je tinejdžer - naglašava Aradinovićeva.

Edita nije mnogo htela da komentariše to što je osumnjičena da stoji iza bacanja ručne bombe na svoje nekadašnje saradnike Miloša Roganovića i Filipa Miletića, vlasnike producentska kuća "FM plej".

- Ne želim ništa da komentarišem vezano za bombu dok nadležni organi ne završe sa neophodnim istragama - kratko je poručila pevačica.

Edita je trenutno preokupirana karijerom, tako da nema vremena za dečka.

- Sama sam i posvetila sam se karijeri. Volela bih da pored sebe imam jakog i stabilnog muškarca koji je autoritet. Ne volim lenje momke bez stava i karaktera. Valjda će da se pojavi neko takav - kaže pevačica.

Izvor: Informer.rs
Foto: editaaradinovic/Instagram

Pogledajte još