Ančeloti ostaje u Čelziju

BEOGRAD, 23. novembra 2010. (Beta) - Trener Čelsija Karlo Ančeloti odbacio je spekulacije da namerava da napusti Stamford Bridž, preneli su britanski mediji.

Mediji su prethodnih dana spekulisali da Ančeloti želi da ode iz Čelsija pošto je izgubio kontrolu nad ekipom, nakon što je otpušten njegov pomoćnik Rej Vilkins. Takođe, pojedini listovi su preneli da je Italijan kontaktirao Udruženje trenera Premijer lige, kako bi se konsultovao oko svog ugovora sa Čelsijem, koji ističe 2012. godine.

"Te glasine su neistinite i ne znam odakle potiču. Nisam razgovarao sa kolegama trenerima. Sinoć su me pozvali da otkriju šta se to dešava", rekao je Ančeloti medijima.

"Ugovor mi ističe 2012. godine, a mnogo puta sam rekao da želim da ostanem. Ne volim samo Čelsi, već i ove igrače. Imam mnogo poverenja u ekipu i nema razloga da menjam planove", dodao je on.

Čelsi je izubio tri od poslednje četiri prvenstvene utakmice, zbog čega ga je Mančester junajted stigao na tabeli.

"Kada ekipa ne postigne prave rezultate trener je pod pritiskom. Ja sam pod pritiskom samo zbog toga što želim da Čelsi pobeđuje na svakoj utakmici. Koncentrisan sam na svoj posao, tim, klub... Želim da igramo bolje nego što smo igrali do sada", rekao je Ančeloti.

Pogledajte još