Hor "Bubamare", druženje sa Deda Mrazom i akustična svirka danas na Novosadskom Winter Festu

Na Trgu slobode u Novom Sadu počela je praznična čarolija, jer je u toku četvrti festival "Novosadski Winter Fest" koji će trajati sve do 30. decembra 2019. godine.

Juče je na Singing Christmas Tree by Vojvođanska banka nastupio pop hor "Radio", a potom je na bini usledila svirka benda Ispitni Rock. 

Vikend je rezervisan za naše najmlađe posetioce, pa nas tako danas od 17 do 18 časova očekuje druženje i fotografisanje sa Deda Mrazom i izvlačenje dobitnih pisama iz BIG sandučeta, a zatim će na Raspevanoj jelci nastupiti dečiji hor "Bubamare" s početkom u 18 časova, nakon čega će od 19 sati na bini nastupiti Filip Acoustic.

Najveći Christmas market u Srbiji, koji je u prethodne tri godine posetilo više desetina hiljada Novosađana i posetilaca glavnog grada Vojvodine, organizuju HBO Color Media Events i kompanija Color Media Communications i Ninamedia. 

Kao i prethodne tri godine, horovi dece i odraslih svakog dana u centru grada pevaju božićne i novogodišnje pesme na “Singing Christmas Tree”, a tu su i nastupi bendova i DJ-eva na muzičkoj bini, dok posetioci imaju priliku da, osim u dobroj muzici, uživaju i u kuvanom vinu, poslasticama poput “vojvođanske gibanice”, “mađarskog kolača” i “američkih krofnica” kao i da kupe suvenire, novogodišnje ukrase i prirodne jelke sa busenom.

Svake subote od 17 do 18 časova festival poseti i Deda Mraz koji izvlači pisma iz BIG sandučeta, a sa kojim mališani i svi ostali posetioci mogu da se slikaju. Izvučeni dobitnici svoje nagrade mogu da preuzmu u BIG-u. U duhu novogodišnjih praznika BIG i Deda Mraz su spremili poklone za sve koji mu budu pisali i svoje pismo ubacili u BIG sanduče na Winter Fest trgu u centru Novog Sada! Pišite Deda Mrazu i svoja pisma možete ubaciti u BIG sanduče svakim danom, tokom trajanja Novosadskog Winter Festa.

Tu su i "Novogodišnji fijaker" u kojem posetioci mogu da se provozaciju po centru grada, "Old Timer Photo-Boot", "WinterFest kapija" i "Krila Anđela" za fotografisanje, ali i "WinterFest  osmatračnica" sa koje Novosađani i turisti mogu iz "ptičje perspektive" da fotografišu Trg slobode. Takođe, tu su i tradicionalna prodaja jelki sa busenom, dečija igraonica u slami, "Food & Wine Square", tematska izložba novosadskih fotografa, kao i "Carousel", vrteška na kojoj najmlađi i ove godine mogu da uživaju u vožnji.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada, Gradske uprave za privredu, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Udruženja Subsidium, a pod pokroviteljstvom Vojvođanske banke - OTP Group, BIG Shopping centra, kompanije Coca-Cola, Heineken, Orbit, emmezeta i Cineplexx Promenada.

Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici - Novosadski Winterfest

Pogledajte još