U SVAKOM VAŠEM SLOVU SAM OSETILA PO JEDNU MALU MOLITVU: Severina Kojić zahvalila se javnosti na podršci

Pop zvezda Severina Kojić 28. novembra sudskom odlukom izgubila je starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Sedmoipogodišnji dečak počeo je da živi sa ocem, biznismenom Milanom Popovićem.

Ova vest potresla je čitav region i u medijima se neprestano pojavljuju nove informacije o turbulentnom odnosu bivših partnera. Mnoge poznate ličnosti podržale su Severinu, te su joj poručile da bude jaka i da nastavi da se bori za svoje dete, a sada je pevačica odlučila da se svojim pratiocima obrati na društvenoj mreži Instagram.

- Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osećaj da si nekome u mislima, da te razumeju i da znaju "o čemu se tu radi". Hvala svim poznatim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom vašem slovu sam osetila po jednu malu molitvu... Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora i hvala Bosni i Hercegovini i svim ljudima koji žive u dijaspori. Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome... Slali su mi vaše tekstove kao vetar u leđa u ovom moru tuge u celom regionu - napisla je pevačica.

Severina će sina sada, po odluci suda, viđati dva puta nedeljno i svakog dugog vikenda, dok će ostatak vremena pevačicin naslednik provoditi sa svojim ocem.

Pevačica će večeras u Zagrebu održati solistički koncert kao deo ovogodišnje turneje.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Jelena Balić/Promo

Pogledajte još