DO PODNE MRZE SEBE, OD PODNE CEO SVET: Ko su najveći hejteri Zodijaka?

Sigurno znate nekoga za koga biste rekli da do podne mrzi sebe, a posle i ceo svet.

Ne vole svi ljude i da su u njihovom društvu, a horoskop u mnogome određuje koliko ćemo društveni biti.

Ova tri horoskopska znaka su najveći hejteri među nama.

Strelac

Oni ne mrze, ali tako će vam se činiti, jer oni kao da nemaju savesti kada žele da vas se oslobode. Ako neko vreme ne dobijete nikakvu poruku od vašeg prijatelja Strelca, znajte da vas je on jednostavno izbacio iz svog života. Oni su već nastavili dalje, a kada mrze oni mrze "na veliko". Oni kad mrze, mrze otvoreno i to ne traje dugo jer oni nemaju nameru da troše svoje dragoceno vreme.

Vaga

Niko ne mrzi više od Vage, a to im glatko prolazi jer se pretvaraju da su dragi i brižni. Nisu! Oni mrze, osuđuju i proklinju druge za sitnice. Oni nemaju strpljenja i iskreno veruju da su bolji od svih. Vage su ultimativni egomanijaci, uvek su u pravu. Vi uvek grešite i uvek ste dostojni toga da vas oni odbace i žive sahrane.

Ovan

To dobijate kada ste znak ratnika – postajete poznati kao hejteri. A šta vi mrzite? Ljude! Zašto? Jer su svi drugi ljudi glupa inferiorna bića koja troše uzalud vazduh na Zemlji. Ovnovi žele da vole i budu fer, ali, ali, ali... Oni ne mogu da budu fer! Kada je reč o ljubavi i mržnji, oni nemaju problem s tim da na ljude prospu čitavu kofu mržnje.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još