I TAKO MI 28 GODINA: Lepa Brena prisetila se venčanja sa Bobom Živojinovićem (VIDEO)

Lepa Brena i Boba Živojinović danas, 7. decembra, slave 28. godišnjicu braka, a tom prilikom je pevačica otkrila da ni ove godine neće biti pompeznog slavlja.

- Mi to proslavaljamo veoma lako i jednostavno. Volim da su sva moja deca na okupu sa nama, sa njihovim devojkama i suprugama, Aleksandrom koja je sada sa nama. Otvorimo flašu šampanjca i da sedimo da se družimo i ispričamo. Bez velike pompe i glamura - objasnila je Brena.

U domu Živojinovića je, kako Brena ističe, celog decembra vlada praznična atmosfera.

- Decembar je mesec u kom zaista imamo mnogo obaveza. Naručito one obaveze koje ljudi ne vide, a to je da imate i neku komunikaciju sa svojom porodicom. Zato što su našoj deci potrebne mame u decembru, a ne samo u drugim mesecima. Sreća što su svi odrasli, pa oni meni mnogo više pomažu, nego ja njima. Veoma sam srećna ove godine, jer Boba i ja slavimo danas 28 godina braka. Slavimo godišnjicu - izjavila je Brena, koja je na današnji dan objavila i snimak sa venčanja.

- I tako mi 28 godina. Nije ništa strašno. Srećna žena.... Ja nemam drugi dom - napisala je Brena.

Živojinovići su 29. novembra proslavili krsnu slavu, kada su u svom domu na Bežanijskoj kosi okupili veći deo estrade, brojne prijatelje i saradnike.

Izvor: Telegraf.rs/Blic.rs
Foto: lepabrena/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.