UVUKAO IM SE POD KOŽU: Emina Jahović upoznala sinove sa Sadetinom Saranom

Pevačica Emina Jahović već nekoliko meseci uživa u skladnoj vezi sa turskim milionerom Sadetinom Saranom, a sada je svog izabranika upoznala i sa sinovima Jamanom i Javuzom Sandalom.

Eminina deca su odlično prihvatila Sadetina, te su čak izrazila i želju da dobiju brata ili sestru.

- Oni su u početku bili stidljivi, ali vrlo brzo su se opustili i odlično ga prihvatili. On se sa njima šalio, ponašao se šašavo i kao klinac, a videlo se da oni baš uživaju u njegovom društvu. Posle tog prvog susreta redovno su se viđali sa Sadetinom i često sa njim išli u park. Emina je bila presrećna što se svi lepo slažu i odahnula je, ali zabrinula se kada su je sinovi upitali da li će dobiti uskoro batu ili seku. Emina je bila šokirana odakle to njima, pa je izbegavala da priča na tu temu, međutim, oni su insistirali i stalno je zapitkivali - rekao je izvor blizak pevačici i dodao:

- Emina je veoma brzo uvidela da se Sadetin deci uvukao pod kožu i da su ga veoma lepo prihvatili, ali objasnila im je da je još rano da se priča o bebi i da će morati još da pričekaju. Decu je rastužio taj odgovor jer su joj priznali da obožavaju njenog dečka i da bi voleli da mama sa njim dobije seku ili još jednog batu. Iako Emina nije čak ni pričala sa milionerom na tu temu, bila je presrećna što se njena deca slažu sa njim i što žele proširenje porodice - zaključio je izvor.

Izvor: Pink.rs
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još