Prva slika iz Anđelininog filma

Nakon dvomesečnog snimanja u Budimpešti Anđelina Džoli završila je svoj rediteljski prvenac ratno-ljubavnu melodramu "Bezimena ljubavna priča" (Untitled Love Story). "Blic" je objavio i prvi kadar iz filma na kome su glavni glumci Zana Marjanović i Goran Kostić koji igraju mladi ljubavni par čija će sudbina u potpunosti biti promenjena usled ratnih okolnosti.

Zana Marjanović, koja igra mladu muslimanku u ovoj sceni, stoji iznad stola dok razgovara sa srpskim vojnikom u uniformi, koga tumači Goran Kostić. Njih dvoje su i glavni glumci filma "Bezimena ljubavna priča", koji je poznata holivudska diva - Anđelina Džoli, snimala nekoliko nedelja u Budimpešti i vrlo kratko u BiH.

Kako "Blic" piše, Anđelina je već u Los Anđelesu gde je počela sa montažom filma.

Pre odlaska iz Budimpešte tamošnjim medijima je otkrila da iako se film bavi ratnom tematikom, neće biti previše "težak".

U filmu igraju još neki glumci sa ovog područja, među kojima su Goran Jevtić, Nikola Đurički, Branko Đurić-Đura i naravno, Rade Šerbedžija kome je pripala jedna od glavnih uloga.

U filmu se pojavljuje i Anđelinin životni partner - Bred Pit, koji je sve vreme proveo na setu njenog rediteljskog prvenca. Inače, njemu je pripala kratka scena u kojoj pokušava da pobegne iz vojnog postrojenja, ali ga upuca snajperista.

Foto: Blic.rs

Pogledajte još