fbpx

OSULA PALJBU: Slađana Milošević stala u odbranu Đorđa Davida!

Pevačica rok muzike Aleksandra Slađana Milošević oglasila se na društvenoj mreži Facebook povodom nedavnog intervjua koji je dao pevač  Đorđe David gde je izjavio da za njega "Ceca nije srpska majka".

Miloševićeva je iznela svoje mišljenje i rekla:

- Čestitam Đorđu Davidu na doslednosti i hrabrosti u iznošenju svojih autentičnih stavova. Drago mi je da je u intervjuu govorio o estradnim „titulama“, tzv. divama, caricama, lavicama, srpskim majkama a i tehnološkim zvezdama i autotjunu koji im omogućavaju da, bez sluha, postanu uspešne.

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović izjavila je da "Rezultati govore o svakom od nas", a Slađana je imala komentar i na to:

- Što se tiče “rezultata koji govore ko je ko”, ne zna se na koje rezultate turbo zvezda misli. Da li na one političke i preteće ili na svoje, muzičke? Ako su muzički, moram da joj saopštim da je o njenim muzičkim rezultatima prerano govoriti a mozda za tim neće ni biti potebe. Za razliku od nas, čije su pesme i druga dela prošli test vremena, te se i posle 40 godina rado slušaju na radio talasima, sudbinu njenih pesama tek treba da saznamo. Nekako slutim, da neće biti ista!

Svojom izjavom Đorđe David podigao je veliku prašinu u javnosti, a verujemo da se ona neće uskoro sleći.

Autor: Nadlanu.com/T.K
Foto: Aleksandra Sladjana Milosevic/Facebook

 

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.