PRESTALA DA MU SE JAVLJA: Goca Božinovska ostavila Halida Muslimovića zbog Zorana Šijana!

Pevačica Goca Božinovska pre 30 godina bila je u vezi sa Halidom Muslimovićem, kojeg je ostavila kada je upoznala budućeg supruga Zorana Šijana.

Ljubav između ovo dvoje umetnika planula je tokom turneje na kojoj su zajedno nastupali. Bosanski pevač tada je već bio velika zvezda sa mnoštvom hitova, dok je Goca iza sebe imala dve ploče koje baš i nisu zaživele kod publike. Imala je i jedan propali brak s kompozitorom Radetom Vučkovićem, s kojim je dobila i ćerku Jelenu. Halid je bio slobodan, pa tako prepreka za njihovu romansu nije bilo.

Izvor blizak Muslimoviću ispričao je kako je izgledala njegova ljubav sa Božinovskom:

- On je važio za velikog zavodnika otkako se pojavio na estradi. Što se Goce tiče, s njom ga je spojio menadžer koji je nju pozvao da nastupa s Halidom. Ubrzo pošto su počeli da putuju širom regiona, zbližili su se emotivno i počeli da se zabavljaju. Nije to bila klasična veza, bar ne s Halidove strane, jer se on u to vreme viđao i s drugim devojkama. Znam da mu se Goca mnogo sviđala, ali nije planirao s njom brak .

Ljubav između njih dvoje pukla je, kada je Goca upoznala Zorana Šijana:

- Otišla je sa Zlatom Petrović u Crnu Goru i tamo je srela Zorana. Kad se vratila u Beograd, počela je da se zabavlja s njim, a Halidu je prestala da se javlja. Dakle, zvaničnog raskida nije bilo. Muslimović je od nekoga čuo da Goca ima novog dečka, pa mu je sve bilo jasno. Njih dvoje su do danas ostali u prijateljskim odnosima.

I Goca je rekla da joj je bosanski pevač dobar prijatelj, ali da između njih nije bilo emotivne veze.

- Halid i ja smo dugogodišnji prijatelji, radili smo na mom albumu. Ništa više od prijateljstva među nama nije bilo. I sad bismo se viđali kao nekad, ali razdvojio nas je onaj rat. On mi je i dan-danas ostao dobar prijatelj, tvrdi Božinovska.

Izvor: Kurir.rs
Foto: gocabozinovska/Instagram

Pogledajte još