PUKLA TIKVA: Luna Đogani i Marko Miljković stavljaju tačku na svoju ljubav?

Luna Đogani i Marko Miljković su raskinuli svoju vezu neposredno pre izlaska iz druge sezone rijalitija "Zadruga". Oni su ubrzo nakon toga izgladi odnose, pomirili se, a sudeći po njihovim izjavama u prethodnih šest meseci koliko je od tada prošlo, njima u vezi cvetaju ruže.

- Ma, od njih dvoje nema više ništa, verujte mi. To je puklo još davno, doduše ne baš zvanično, ali pitanje je dana. Znam i sam koliko se svađaju u poslednje vreme, bukvalno non stop, i oko gluposti, sitnica, ali i nekih krupnijih stvari. Ohladili su se, to vidimo mi, koji smo non stop sa njima, ali vidim da su primetili i ovi njihovi fanovi, gledaoci. Ma, znate nju, ona ništa ne može da sakrije, u očima joj se sve vidi - kaže izvor blizak Luni.

U prilog tome govori i današnja emisija u kojoj je Luna bila gost, a Marko se uključio i to je bila neka vrsta iznenađenja za Đoganijevu. Ona zbog toga nije bila srećna, a dok je on komentarisao kako se oni vrlo često svađaju, ona se pravila da ništa ne čuje i nije mu odgovorila na pitanje koje joj je postavio.

- Pa, evo bacite pogled na neke njihove intervjue u poslednje vreme, ranije su na sva zvona pričali o svojoj ljubavi, a sad jedva i da pomenu jedno drugo. Čak sam čuo i da Luna neće ići sutra u Brus, na slavu kod Miljkovića, a znate i sami koliko je poštovala njegovu mamu Nedeljku i koliko je negovala blizak odnos s njom. Kao, ne može da stigne zbog obaveza, ali meni tu nešto ozbiljno smrdi - zaključio je izvor.

Izvor: Informer.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još