Galkevičijus se nada ostanku u Zvezdi

BEOGRAD, 23. novembra 2010. (Beta) - Fudbalski reprezentativac Litvanije Dominikas Galkevičijus izrazio je nadu da će uspeti da se dokaže stručnom štabu Crvene zvezde i uveri je da je njegovo dovodjenje dobar potez.

"Mogu da igram na bilo kojoj poziciji u veznom redu, ali nekako mi najviše odgovara mesto centralnog veznog", naveo je 24-godišnji Galkevičijus, koji je na probu u Beograd došao iz litvanskog šampiona Ekranasa.

"Direktor mi je rekao da Zvezda želi da dodjem nekoliko dana na probu i ja sam pristao. Prvi put sam u Beogradu i nadam se da će sve biti kako treba", dodao je.

Galkevičijus, prošle sezone najbolji fudbaler litvanskog šampionata, juče je imao prvi trening na stadionu Zvezde.

"Prvenstvo Litvanije je završeno pre oko dve nedelje, ali još u meni ima snage za treninge i utakmice. Imaćemo sutra utakmicu u Nišu (s Radničkim), pa ću pokazati šta znam", rekao je Galkevičijus, koji nije želeo da se previše hvali.

"Volim fudbal i predan sam mu, ali ne znam šta bih izdvojio. U prošloj sezoni sam dosta golova dao sa velike udaljenost, pa je možda dobar udarac moja prednost", kazao je Galkevičijus, čiji ugovor sa Ekranasom ističe juna 2011. godine.

Pogledajte još