ŠEST MESECI ČEKAO BLAGOSLOV: Sin Đorđa Balaševića verio devojku u Izraelu

Mladi producent Aleksa Balašević, sin Đorđa i Olivere Balašević, zaprosio je svoju devojku Nikolinu u Izraelu, za šta je dugo čekao dozvolu.

Iako o privatnom životu retko govori za javnost, te mnogi nisu ni znali da je u dugogodišnjoj srećnoj vezi sa Nikolinom, sin slavnog kantautora sada je ispričao sve detalje veridbe.

- Šest meseci sam čekao blagoslov Jerusalimske patrijaršije i u Nazaretu, u manastiru Nikolaja mučenika, zaručio nas je episkop Romanos, i to baš na Svetu Petku. Čekao sam dugo taj blagoslov, bio sam na hodočašću i molio se za jedan ovako lep događaj. Zaručenje je obavljeno i od tada nosim prsten. Sada čekamo blagoslov za samo venčanje, odnosno bračnu tajnu. Voleo bih da crkveno venčanje bude isto u Svetoj zemlji. Ljudima u današnjem vremenu ovo je možda neobično, pošto se danas sve manje i manje venčava i u crkvi - ispričao je Aleksa Balašević za magazina "Gloria".

Aleksa Balašević je, inače, napravio biznis na gladijatorskim igrama. Balašević je došao na ideju da u Novi Sad dovede Megdan i da neobičan borilački sport bude, nakon sportske rvačke karijere, osnov njegovog ulaska u svet poslovnih ljudi.

Mladi Aleksa je od 2012. godine i reprezentativac Srbije u rvanju. Ipak, Aleksu nije zaobišao ni muzički gen.

Izvor: Gloria
Foto: CPG

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.