JADRANKA MITAR OTKRILA ISTINU O ODNOSU NJENE ĆERKE I GOSPODINA TORTE: Dve godine su u vezi, žive zajedno u Draganinom stanu u Beogradu!

Ljubavni trougao koji već nedeljama potresa Belu kuću, ali i sve verne gledaoce "Zadruge 3" jeste odnos između Edisa Eda Fetića, Dragane Mitar i Vladimira Tomovića.

Edo je u Belu kuću ušao kao blizak prijatelj Dragane Mitar, a onda se otkrilo da su njih dvoje zapravo imali romansu. Međutim, zadrugarka je u međuvremenu otpočela prisno druženje sa Tomovićem, što je potpuno izbacilo Fetića iz koloseka.

Sada je situacija između njih troje nikad zategnutija, a na tu temu je progovorila Draganina majka za emisiju "Premijera - Vikend specijal".

- Da se vratim prvo na početak, ne sviđa mi se kako je započela svoju priču. Naravno da sam stala uz svoju ćerku, ona je moja, pa moja, ali ima toliko negativnih priča o Vladimiru Tomoviću. Smatram da je on pravi rijaliti igrač, sa svima igra igru, mislim da je shvatio da je oko Dragane žiža interesovanja. Folira se i igra se sa njom. Ja bih mu poručila da se skloni od Dragane. On nije njen tip muškarca. Nervira me priča što kaže da je zaljubljen u nju, a ostale su samo u kokošinjcu - rekla je Draganina majka, a zatim dala svoj komentar na odnos svoje ćekre i gospodina Torte:

- Za Edisa moram da kažem istinu, oni su imali neku tenziju, da li svađu, dogovor koji nije ispoštovan, pa je sad Dragana pokušala ovom pričom da ga povredi, da mu stavi do znanja, pogotovo što je on ušao kao prijatelj, ali oni su dve godine u vezi. To prijateljstvo ja ne razumem. Bio je domaćin na rođendanu Draganinog sina, žive zajedno u Draganinom stanu u Beogradu, pominjao se i u drugoj sezoni kao "gospodin Torta", ne razumem o kakvom prijateljstvu sada priča.

Novinar je upitao Draganinu majku šta misli o Edisovoj supruzi, koja sve ovo gleda.

- Ona se nije javljala, ja sam saznala od Dragane, kad je ušla u vezu sa Edisom. Kad sam čula da je čovek oženjen, ne znam da li je to baš prilika. Da bude sa čovekom koji je oženjen, ima troje dece. Savetovala sam je kao i kad je počela sa Sinišom. Ni on nije bio za nju. On je navikao na takav način života. Ni on nije bio za nju, a ne čovek sa troje dece. Ona nikog od njih nije jurila, ona je sad razapeta - navela je ona.

Draganina majka je istakla da napolju ne postoji niko ko je čeka, niti ima trećeg muškarca koji je navodno veoma imućan čovek.

- To prvi put čujem, ja ne znam kakve su te priče, to morate da pitate Draganu - rekla je Draganina majka, a onda otkrila kako njen unuk Jovan ima sjajan odnos sa Ediosm:

- On pominje čika Edu, u "Zadruzi 2" je tražio čika Edu, tad su zadrugari počeli da pričaju. Dopao mu se odnos sa Edom, on je prema deci jako brižan, verovatno je takav i prema svojoj deci. On je mamin prijatelj, a već za nas ne možemo da kažemo da ga smatramo prijateljem, moraju da budu prvo prijatelji, a onda i nešto više.

Draganina majka je istakla da je Vladimir Tomović očigledno zaveo njenu ćerku i pomutio joj pamet svojim izlivima nežnosti.

- Moguće da je ona stvarno tamo bila sluđena Vladimirovim izlivima emocija, moguće da je podlegla priči koju je on složio. Da li on ima magnet? Šta je među njima kvrcnulo, da li je priča bezveze zbog rijalitija? Oni su svi rijaliti igrači. To nije Draganina taktika, ona ide emocijama, srcem, zaljubljive je prirode, očigledno je kao Miljana. Ona je devojka, majka, koja ima dete, to joj ne treba. Mića ju je lepo posavetovao. Ona nema pravo na taj luksuz da se tako ponaša jer ima dete, a ja dodajem ne samo majke, nego ni devojke nemaju taj luskuz. Siniša je bio jako nasilan prema njoj, on se sa detetom čuo dva puta do sada, mi ćemo uvek održavati taj odnos, odnos oca i deteta - navela je ona.

Reporter je zatim upitao Draganinu majku ko je bolji zet, Edis ili Vladimir.

- Pokazalo se da Siniša nije dobar zet, on je imao neke svoje principe, smatrao da će novcem rešiti sve. Vladi je mesto pored neke devojke. Edis ima troje dece, ne sme od njih da se razdvoji, kao što je Siniša uradio kad ih je izbaciovao iz stana. Moj unuk ima lep odnos sa Edisom, ta ljubav ne može da se namesti. Oni su se našli, imaju vezu od dve godine, ne mogu da kažem da je prijatno njegovoj ženi, ali činjenica je da bi se to kad-tad dogodilo, jer je on prosto takav. Njegova gospođa treba da traži u svom mužu, a ne neke druge žene, ljubavnice - navela je Draganina majka, a onda istakla da se njena ćerka ne može uporediti sa Lunom Đogani, kao i da nije sigurna da nema taktiku:

- Svaka priča je priča za sebe. Neponovljiva je. Da je mene slušala Dragana ne bi bila ni sa Sinišom ni sa Edisom, ali nemoguće je upravljati nečijim životom. Ja ne znam da li je ovo njena taktika. Letos kad smo bili na moru žene su bile oduševljene i rekle mi da budem uz svoje dete, jer je moje, kakva god da je. Ona nije sponzoruša, ima divnih izraza za žene koje ulaze u takve veze, sve ono najcrnje, ali ja ne mogu na njen izbor da utičem.

Draganina majka je istakla da njen unuk veoma voli Edisa, dok Tomovića ne spominje nikada.

- Edisa on zove čika Edo, ima dobar odnos sa njim i voli ga. Čika Vladu ni ne spominje, ne gleda to ni u jednom terminu. Zna da je mama otišla u emisiju i da kad se vrati, svi ćemo ponovo biti zajedno, ima razumevanja. Kad odraste i postane malo zreliji, tako će i on rešavati i razumeti i shvatiti, to će morati najverovatnije mama i tata da mu objasne - rekla je Draganina majka.

Kako će sve porodice zadrugara imati priliku da posete svoje najmilije za Novu godinu, Draganina majka je istakla da će svoju ćerku posavetovati ovom prilikom i podsetiti je na svoje obećanje.

- Podsetiću je da mi je obećala da je spremna psihički i da joj ne pada na pamet da se zaljubljuje, pogotovo neke scene seksa, to je neprimereno i za devojke, a ne za žene - navela je Draganina majka.

Izvor: Pink.rs
Foto: dragana_mitar/Instagram

Pogledajte još