DA LI JE MIRJANA ZAISTA DEVINOVA MAJKA? Miroslav Ilić na jučerašnjem suđenju imao bizaran zahtev

Mirjana Antonović, bivša ljubav Miroslava Ilića, sudskim putem pokušava da dokaže da je pevač otac njenog sina Devina Antonovića, međutim na ročištu koje je juče održano, a na kome su se pojavili pevač i Mirjanin advokat, Miroslav nije priložio DNK uzorak.

Kako Mirjana navodi, Miroslav Ilić se na poslednjem ročištu nije pojavio jer traži da se utvrdi da li je Mirjana zaista Devinova majka.

- Pošto je sud primio Devinov DNK pitali su zašto Miroslav nije priložio DNK. Odgovor je bio da se Miroslav nije pojavio zato što želi da se utvrdi da li sam ja zaista Devinova majka. Sutkinja je rekla da on, ako sumnja da sam ja Devinova majka, podigne posebnu, novu tužbu, a da sve to nema nikakve veze sa DNK utvrđivanjem očinstva - poručila je ovim povodom Mirjana i otkrila detalje nastavka suđenja.

- Naredila je da se on u roku od osam dana izjasni da li ima nameru da priloži DNK ili ne. U slučaju da pristane na DNK, sve će se završiti odmah, ako ne, zakazuje se novo ročište. Rekla je da se ovo sve dovoljno odugovlačilo i da želi što pre da završi ovaj slučaj - navodi Mirjana, koja već godinama živi u Americi, a ona i Devin ponovo dolaze u Beograd u martu 2020.

Izvor: Blic.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.