Partizan motivisan dočekuje Žalgiris

BEOGRAD, 24. novembra 2010. (Beta) - Košarkaši Partizana spremni i motivisani dočekuju Žalgiris u četvrtak u utakmici šestog kola Evrolige, a trener Vlade Jovanović priželjkuje "samo dobru utakmicu".

"Žalgiris nije važio za favorita pre početka takmičenja, ali posle pet kola i skora 4:1, moramo maksimalno da ih poštujemo... Nadam se da ćemo odigrati jako koncentrisano, da pokušamo da standardizujemo kvalitet iz poslednja dva kola i da održimo nivo igre do kraja", rekao je Jovanović novinarima.

Žalgiris je prvu utakmicu 21. oktobra, dobio sa 73:62, a Jovanović je rekao da ga uopšte ne zanima razlika i da ne razmišlja o tome.
"Apsolutno se ne opterećujemo razlikom, prižljekujemo samo dobru utakmicu", rekao je Jovanović.

Crno-beli su meč prvog kola Evrolige odigrali kada nisu bili u kompletnom sastavu i sa plejmejkerom koji je tek dosao u tim. Najiskusniji prvotimac Partizana, Dušan Kecman, rekao je da tim crpi dodatnu inspiraciju iz prve utakmice.

"Imamo i dalje gorak ukus u ustima iz prve utakmice. Odigrali smo loše, oni su radili šta su hteli, dobili su nas lagano i koristili su naše brojne greške. Mnogo smo napredovali, sada smo kompletni i motivisani", rekao je Kecman.

Makabi i Žalgiris imaju u Grupi A skor od 4:1, a za njima sledi Partizan sa 3:2. Kaha Laboral i Himki imaju 2:3, a Prokom 0:5.

U ostalim utakmicama Makabi dočekuje Kahu, a Himki gostuje Prokomu, tako da Partizan sutra uveče može da se nadje i na deobi prvog mesta tabele.

Utakmica počinje 20.45, a sve karte su već rasprodate.

Pogledajte još