TREŠĆE SE GAĆE, ALI ŠTA IM MOGU: Tijana Ajfon piše autobiografiju, poznati muškarci bežaće iz Srbije!

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, piše knjigu! Starleta je rešila da otkrije sve tajne iz svog burnog ljubavnog života, pa u njenom književnom prvencu neće biti pošteđeni ni poznati muškarci koji su s njom varali svoje žene.

- Tića uveliko piše autobiografiju! Ona se godinama kreće među VIP ličnostima i zna mnogo o njima. Rekla mi je da će u toj knjizi otkriti i svoje i njihove tajne. Pričala mi je s kim je sve bila u vezi i ko je najbolji ljubavnik među njima. To je jedan veoma poznat muškarac. Tića neće napisati kako se on zove, ali će ga detaljno opisati, pa će svima biti jasno o kome je reč - započinje priču izvor blizak starleti koji je insistirao na anonimnosti.

On je ubeđen da će posle objavljivanja Tijanine knjige mnogi brakovi pući.

- Tijana će pisati i o muškarcu koji ima problema s potencijom, ali i o tome ko je agresivan u krevetu. Pomenula mi je da jedan poznat tip, koji se predstavlja kao veliki zavodnik, zapravo ima mali polni organ. Verovatno će mnoge zanimati koji pevači vole dečake, a oženjeni su! Ma trešće se javna scena, u to sam sigurna! Ne bi me čudilo ako se neki isele iz Srbije - kaže izvor.

Tijanu je potvrdila da piše knjigu, ali nije htela da priča koga će sve raskrinkati.

- Ko sve danas piše knjige, pa zašto ne bih i ja! Ionako znam više tajni od svih njih, a i sigurna sam da bi ljudima bilo ultrazanimljivo da pročitaju moju autobiografiju. Zapravo sam ubeđena da će moja knjiga biti najčitanija i najprodavanija na sledećem sajmu - kaže Ajfonka, i dodaje da će zbog njene knjige ljudi promeniti mišljenje o mnogim javnim ličnostima.

- Poznatima će da se tresu gaće, ali šta im ja mogu! Želim da narod vidi da neke zvezde zapravo nisu tako divne kao što se predstavljaju. Narod nije ni svestan koga zapravo voli! Ima tu mnogo izopačenih mozgova, ludaka, štekara, paćenika... Onima koji su se ogrešili o mene posvetiću posebnu pažnju i veći broj strana u knjizi. Red je da prestanemo da se lažemo! Za nas starlete uvek kažu da smo najgore, a zapravo smo nevinašca za neke od njih. Ima pevača, glumaca, lekara i profesora koji su gori od svih starleta zajedno! - završava priču Tijana.

Tijana Ajfon je živela raskalašnim životom, bila je zvezda noćnih klubova, ali je nedavno stavila tačku na to. Ona se skrasila pored jednog muškarca, izvesnog Milovana Tadića, s kojim se i verila. Pošto više ne skita kao ranije, Tijana konačno ima vremena da napiše knjigu za koju se, kako je rekla, spremala punih pet godina.

Izvor: Informer.rs
Foto: ticamaksimovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.