BOLJE DA SE NAPIJEM I ZASPIM: Rada Manojlović prošla kroz pakao zbog nesanice

Naša popularna pevačica Rada Manojlović progovorila je o porocima.

Ona je otkrila da je jedno vreme koristila lekove na svoju ruku, ali samo zarad boljeg sna.

- Bilo je to 2015. godine. Nisam došla do antidepresiva, ali mislim da nije lako onima koji moraju da uzimaju lekove. Pila sam tablete za spavanje. Koristila sam ih na svoju ruku jer sam imala problem sa snom - rekla je lepa Rada, a onda otkrila kako se sa toga skinula.

- Teško, veoma teško. Toliko dugo je trajalo skidanje i zavisnost od njih da sam jednom rekla: Bolje da se napijem i zaspim. I to ja koja ne pijem alkohol. Ali shvatila sam da je bolje i to nego da se navikavam na neku vrstu droge. Znala sam da to stvara neke hemijske procese od kojih postaješ zavisan. I što bih ja sebi pravila problem bez problema - priznala je ona.

Manojlovićeva je istakla i to da se ne zadržava u bekstejdževima klubova i da se ne dešava često da joj ponude zabranjene supstance, jer se u startu drugačije postavi.

- Pa i nisu mi mnogo puta nudili. Iako znam da se priča da sve nas nude time. Jesu neke moje kolege i muzičare koji idu sa mnom, ali oni su muškarci, pa je to valjda logičnije. Meni niko nije ponudio zato što sam se ja postavila drugačije. Insistiram da nikad ne dolazim na nastup ranije. Ako treba da počnem da pevam u jedan, ja sam u diskoteci u pet do jedan. Ne zadržavam se u bekstejdžu, pa da se tu družimo. Izbegavam dublje priče s nepoznatima i oni prema meni nemaju slobodu. Uvek pijem vodu ili sok. Ali i oni znaju šta kod koga može da prođe. Ako sam ja naručila vodu, neće mi niko ponuditi nešto ozbiljnije. A ko krene od početka s tim i pije sat vremena viski, ide se dalje - ističe atraktivna pevačica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još