Nađ: Ovo je naša realnost

BEOGRAD, 24. novembra 2010. (Beta) - Koordinator za sportska pitanja fudbalskog kluba Partizan Albert Nađ ocenio je da poraz od 3:0 protiv Šahtjora u Ligi šampiona predstavlja realan odnos snaga i da srpskom šampionu najviše nedostaje brzina u igri.

"Sam ulazak u Ligu šampiona je veliki uspeh. Ekipa je na svakom meču pružila maksimum. Neke utakmice je igrala bolje, a neke lošije, ali nemam šta da zamerim fudbalerima. Kvalitet je, ipak, bio na strani protivnika", rekao je Nađ novinarima u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Partizanu je poraz u utorak od Šahtjora bio peti u H grupi L Š, posle kojeg su crno-beli ostali poslednji na tabeli bez bodova. Loš učinak u Ligi šampiona ne znači, međutim, da je klub nezadovoljan radom trenera Aleksandra Stanojevića.

"Na početku Lige šampiona nadao sam se da možemo da uzmemo neke bodove i da ostvarimo prvu pobedu u ovom takmičenju. Uvek ostaje neki gorak ukus kad posle pet utakmica nemate nijedan bod i postignete samo jedan gol", priznao je Nadj.

Loš učinak u Ligi šampiona ne znači, medjutim, da je klub nezadovoljan radom trenera Aleksandra Stanojevića.

"Nema potrebe razmišljati o takvim stvarima. Ova polusezona jedna od najuspešnijih u novijoj istoriji kluba. Prvi smo na tabeli u Superligi i najefikasniji smo tim u šampionatu. Zadovoljan sam Stanojevićevim radom, odnosom prema klubu i rezultatima", kazao je Nadj.

On je rekao da će klub pokušati da dovede nove igrače koji bi podigli kvalitet ekipe.

"Potrebna nam je brzina, jer se u LŠ-pokazalo da nam najviše to nedostaje. Sve ostalo se lako nauči. Za našu ligu smo superiorni, ali za Evropu nam definitivno nedostaje brzina", naveo je Nadj.

On, medjutim, nije želeo da govori o imenima potencijalnih pojačanja Partizana u zimskom prelaznom roku.

 

Pogledajte još