PONOVO SLAGAO: Vladimir Tomović ne sme da prizna da se ljubio sa Draganom Mitar u izolaciji (VIDEO)

Odnos ljubavnog trougla Dragana Mitar, Vladimir Tomović i Edis Fetić svakodnevno intrigira javnost. Crnogorac je u današnjoj radio emisiji istakao da će se držati na distanci od Dragane dok ona ne donese odluku da bude sa njim.

- Deluješ nekima kao momak sa stavom koji ne odustaje lako od svojih ciljeva. Ti si rekao da je tvoj cilj Dragana. Šta treba da se desi da biste vas dvoje pokazali sa ste skladan par? - glasilo je pitanje za Vladimira Tomovića.

- Ja ne treba da dokazujem svoj stav, ja sam sve rekao. Gospođo Marija, ja sam se povukao samo da ne bih bio teret dok ona ne donese odluku. Kreveti su nam spojeni, ali nema ničega među nama. Ona zaspi pre mene, ja joj okrenem leđa. Moje prijateljstvo sa Draganom je identično kao i njeno sa Edom - rekao je Tomović, a Dragana se sve vreme smeškala dok je slušala njegovo izlaganje.

Osim za Tomovića, Marija je imala pitanje i za Edisa Fetića, a nju je zanimalo koja devojka je po njegovom ukusa osim Dragane.

Da nisi sa Draganom Mitar, koja devojka bi bila sfera tvoj interesovanja? Jelena Pešić, Ivana Šopić ili Mina Vrbaški? - glasilo je pitanje za Fetića.

- Sve tri su lepe na svoj način, ne gledam ih na takav način. Ako moram da biram, to je Jelena Pešić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još