KOD BIVŠEG U KOMŠILUKU: Milica Todorović kupuje stan u Beogradu

Milica Todorović rešila je porodične nesporazume i sebi kupuje stan, nakon 14 godina podstanarskog života.

Pevačica će do kraja godine, nakon što je rešila probleme sa zetom, kupiti sebi stan u Beogradu.

- Ona ovih dana gleda stanove na Novom Beogradu, a u planu je da jedan za sebe pazari do kraja godine. Namerava da kupi stan od oko 70 kvadrata, jer smatra da je to za nju sasvim dovoljno. Ona od početka karijere živi kao podstanar ili kod momaka sa kojima se zabavljala, te je srećna što će konačno imati svoju nekretninu - kaže izvor.

Pevačica trenutno kao podstanar živi u zgradi u kojoj stan ima njen kum Stevan Anđelković, a u komšiluku joj je i bivši dečko Rade Kovačević.

- Njoj ne smeta što je Rade njen komšija, te može da se desi da u istom naselju kupi stan. Njih dvoje imaju korektan odnos, često se sreću u restoranu Saše Kovačevića, lepo se pozdrave i popričaju, a ponekad se i čuju. Njegovoj devojci to ne smeta, jer zna da njih dvoje sada imaju isključivo prijateljski odnos. Nisu tačna pisanja medija da ona pokušava da se pomiri sa njim - dodaje izvor.

Podsećamo, Milica je, prema pisanjima medija, pre izvesnog vremena dala 60.000 evra za kupovinu stana u izgradnji, ali kako nije dala ostatak novca u dogovorenom roku, investitor navodno nije hteo da joj vrati novac koji je dala. Kasnije se ispostavilo, bar se tako pisalo, da je tih 60.000 evra uzeo njen zet kojem je Milica prepustila kupovinu stana i da zbog toga nije sa njim pričala neko vreme, kao i sa rođenom sestrom Jovanom. Međutim, kako se kasnije pisalo, Milica je izgladila odnose sa sestrom i zetom, dobila novac nazad, te je sada ponovo u prilici da kupi sebi stan.

Izvor: Srbija Danas/Blic
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još