EDIS U NEVERICI: Dragana Mitar priznala da se ljubila sa Tomovićem i da se on samozadovoljavao (VIDEO)

Zadrugari su sinoć igrali "Igru istine", a tom prilikom Dragana Mitar i Vladimir Tomović progovorili su o vreloj akciji koju su imali u sobi za izolaciju.

Dragana je najpre pre dve večeri rekla da se samo igrala sa Vladimirom, da joj je on poslužio da se osveti Edisu, kao i da je Edo jedini čovek kog ona voli. Međutim, ubrzo je pogazila svoje reči i ponovo završila ispod pokrivača sa Tomovićem, a zadrugare je zanimalo da li su imali intimni odnos.

Stefan Karić sinoć je tokom "Igre istine" upitao Vladimira da li je nešto imao sa Draganom nakon njenog priznanja da joj je on bio samo igračka.

- Kad se pokrenula priča oko intimnog odnoa, ja sam to oštro demantovao. I da se pokaže klip, odnosa nije bilo. Bili smo ispod istog pokrivača, bili smo obučeni. Oboje znamo da nije bilo ničega - rekao je Vladimir.

- Vladimir i ja se nismo nikada pokrivali preko glave. Izraziću se žargonski... Ja sam odbila da imamo intimni odnos. Čovek se pored mene zadovoljavao. 'Vatali smo se, ali ničega nije bilo, ja ga nisam pipnula! Čovek me nije pipnuo! Nismo imali odnos. Tada sam ga nazvala 'zeka-peka', šalili smo se - rekla je zatim Dragana.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.