SVE JE SAMO MARKETING: Luna Đogani se oglasila povodom raskida sa Markom Miljkovićem!

Dok Marko Miljković tvrdi da je među njima sve gotovo, Luna Đogani je pre samo dva dana poručila da su zajedno i ujedno ga brani na društvenim mrežama.

Miljković se odlučio na radikalan potez, te je sa društvenih mreža prvo otpratio Lunu, zbog čega su počele priče o raskidu, a nekoliko dana nakon toga je izbrisao i sve zajedničke fotografije i objavio potvrdu raskida.

- Da, istina je, raskinuli smo. Osećam potrebu da to javno kažem, jer je naša veza javno započeta. Ovako je najbolje za oboje - napisao je Marko na svom instagram profilu.

Ipak, Đoganijeva i dalje prati Miljkovića, a za razliku od njega, nije brisala zajedničke fotografije. Takođe, stala je u njegovu odbranu.

- Svi koji budu pljuvali Marka i pisali bilo šta ružno za njega biće blokirani. Moja prava podrška to ne radi, hvala vam, ljudi - poručila je mlada pevačica.

Ipak, pre samo nekoliko dana demantovala je priče o raskidu koje kolaju danima.

- Zašto me je tačno otpratio s Instagrama, morate da pitate njega, ja zapravo ne znam tačno. Imao je tu neku njegovu foru, da li je hteo da vidi nešto, to je neki njegov eksperiment - ko ga zapravo prati zbog njega. Nisam uspela da skontam, to je neki njegov fazon. Otpratio je sve sem stranice svog brenda, da li je to neka vrsta njegove reklame, stvarno nemam pojma. Nisam ni uspela da ispratim sve najbolje, jer sam bila u Beču i snimala pesmu, tako da se nisam baš time bavila - poručila je Luna nakon dolaska iz Beča pre dva dana, i tom prilikom dodala:

- Sigurna da će on mene ponovo da zaprati.

Kako je Marko otpratio sve prijatelje i ostavio samo profil njegovog brenda, odaje se utisak da je novopečeni kreator to uradio iz marketinške namere. Na pitanje da li u promovisanju sebe koristi i situaciju sa Lunom, ona je odgovorila:

- Ne verujem da to ima veze samo sa mnom, jer onda bi otpratio samo mene, a on je otpratio sve ljude. Kada je to uradio, napisao je da su pale maske, da hoće da vidi ko ga prati zbog njega, a ko ga je otpratio znači da ima nešto protiv njega. Mislim, to je Marko i njegove teorije, nemam ja pojma šta se vrzma u njegovom mozgu - rekla je, i poručila da neće kriti ukoliko se ta veza završi:

- Sve je u redu sa nama. Da su tačne spekulacije da smo raskinuli, prva bih rekla istinu. Možemo mi da budemo u svađi ili da nismo u dobrim odnosima par sati, kao i svi parovi, ali daleko od toga da nismo zajedno. Ako se to nekad desi, prva ću sve obavestiti i neću kriti.

Kako se nakon Miljkovićeve objave o raskidu nije više oglašavala, ostalo je nedorečeno zašto mlada pevačica ćuti, zbog čega je dodatno podgrejala priče da je možda samo u pitanju marketinški trik.

Izvor: Blic.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još