Mikael Janson za naslovnu stranu Vogue-a

Svake godine praznično izdanje pariskog "Voguea" (decembar/januar) časti svoje čitaoce vrućim kalendarom za koje je zadužen jedan renomirani fotograf. Ovog puta, čini se, da će čuveni "Pirellijev" kalendar imati opasnu konkurenciju! Pogledajte naslovnicu ovog kalendara!

Možda će se u 2011. godini finansijska kriza i dalje nastaviti, ali na lepotu i lepotice to neće uticati. Svaki mesec, dok se budu nervirali nad svojim tankim novčanikom, muškarcima će biti lakše samo ako podignu pogled i na zidu pogledaju kalendar u izdanju pariskog "Voguea". Ili, naravno, čuveni sexy "Pirellijev" kalendar...

Tradicionalno, "Vogue Paris" svoje čitaoce časti sexy kalendarom sa potpisom jednom čuvenog fotografa. Ovog puta Mikael Jansson je za naslovnicu fotografisao zgodnu ukrajinsko-kanadsku manekenku Dariju Werbowy, koja je inače zaštitno lice kozmetičke kuće "Lancome".

Ceo kalendar, koji će, sudeći po naslovnici, biti vrlo vruć stiže u prazničnom izdanju "Voguea". Pored Darije, sve ljubitelje lepih devojaka i dobrih fotografija očekuje još 12 uspešnih i zgodnih manekenki.

Evo kako izgleda Daria: 

Pogledajte još