BIRAO SE NAJVEĆI FOLIRANT: Gospodina Tortu žena je dovezla u "Zadrugu"! (VIDEO)

Učesnici rijalitija "Zadruga 3" večeras su birali najvećeg foliranta, a i Dalila i Dejan Dragojević su dobili priliku da iznesu svoje mišljenje pred glasanje.

- Svi smo foliranti, Dragana, Edo, Tomović, ali najveći folirant je Miljana Kulić. Sve folira. Čim je videla da je nema na klipovima, pomirila se sa Zolom. Ljubomorna je sinoć bila na Mimu. Miljana Kulić je najveći folirant, od jutra, do mraka - rekao je Dejan, a odmah mu je uzvratio Edis Fetić:

- Svi smo na neki način foliranti. Deki, ti si na neki način folirant, konstantno razmišljaš koga da ubaciš. Ne volim likove koji za sve moraju da pitaju ženu. Ako nešto imaš da kažeš, reci mi ovako.

- Vladimire, ti si pored njega čist kao suza- dobacio je Dragojević, a onda je ustala i Dalila Dragojević:

- Svi su isfolirali neke situacije. Miljana kada vidi da je nema, udari i na svoje prijatelje. Tako je na Mirka Gavrića. To su za mene foliranti, tako je i Zoli rekla za ugovor, pa sinoć rekla da neće. Sinoć je zaspala kada je videla da nikoga ne interesuje mišljenje Miljane Kulić. Ali je najveći folirant Edo. Sinoć je rekao da ja lažem kada sam rekla da ga je dovezla žena.

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.