DODIRIVALA SI ME SVUDA PO TELU: Vladimir Tomović otkrio šokantne detalje odnosa sa Majom Marinković (VIDEO)

Vladimir Tomović je bio na meti mnogih zadrugara na sastanku na kome su birali najvećeg foliranta u kući. Mnogi zadrugari bili su uporni u tome da raskrinkaju njegov "čopor", pa su insistirali na tome da on i Marko Janjušević Janjuš nisu pravi prijatelji. Među zadrugarima se našla i Maja Marinković, za koju je Vladimir naveo da danima priča to.

Kada se sastanak završio, Vladimir i Maja su se suočili u garderoberu, gde joj je on sasuo sve u lice.

- Da li sam prešla granicu? - upitala ga je Maja.

- Prešla si granicu i sa mnom i sa Janjušem. Ti ne znaš šta radiš kad se napiješ. Ti si onu noć i mene pokušala da poljubiš. Ponašala si se jako ružno - zamerio joj je Vladimir.

- Hoćeš da ispadneš mangup, kompromituješ me. Ja se ni sa jednim muškarcem nisam poljubila, osim sa tobom - odbrusila mu je Marinkovićeva.

- Ti foliraš odnos sa Janjušem. Imaš bliži odnos sa njim nego sa bilo kojim muškarcem i onda mu postavljate teret - nastavio je da zamera Tomović.

- Ja sam se distancirala da me ne povezuju, kao Šopićku - odgovorila je Maja.

- Morališeš meni. Svi ste ovde nevini osim mene - uzvratio je Crnogorac.

- Što pereš sebe preko mene? - odgovorila mu je Maja.

- Ti si prešla granicu u smislu dodirivanja delova tela. Mene si dirala svuda gde je trebalo. Da li te nisam dole dirao? - upitao ju je Vladimir.

- Hajde, molim te, ne lupaj gluposti. Nismo imali s*ks, ni ono što ste ti i Mina imali - uzvratila je Maja.

- Nismo, ali sve osim toga jesmo. Kunem se u sve na svetu da si me dodirivala dole i da sam ti ja stavljao prst u p*čku. Mogu da se zakunem u krst i u manastir da si mi drk*la i da sam ti ja gurao prst u p*čku - rekao joj je Vladimir, a ona je poricala.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još