Nova lica agencije Fabrika

Pod sloganom, "Zaboravite prekratke suknje, preduboke dekolte i scensku šminku, dođite prirodno lepe i negovane", modna agencija "Fabrika" odabrala je, posle tri kruga kastinga, deset devojaka koje će učestvovati u finalu takmičenja za novo lice.

Izabrane devojke učestvovaće u izboru "Style New Model", za novo lice i možda dobiti šansu da započnu karijeru menekena u Parizu. Gala finalno veče Style New Model 2010. biće održano 8.decembra 2010. godine u sali Amfiteatar u Sava Centru.

Žiri na čelu sa Iris Minier odabraće pobednicu Style New Model 2010, a ostale finalistkinje potpisuju ugovor sa modnom agencijom Fabrika.

-Radeći kastinge za nove modele, u proteklih osam godina, primetili smo da veliki broj mladih devojaka prati trendove i način života, koji nije primeren njihovim godinama. Sve prisutniji je trend, lakog dolaska do novca i slave, koji nameće pogrešne sisteme vrednosti, koji za posledicu imaju neobrazovanost i pogrešne idole, što postaje problem našeg društva - kažu organizatori takmičenja iz agencije "Fabrika".

Finalsitkinje Style New Model 2010. su:
Jovana Jeremić, 15 godina
Jovana Šušilović,19 godina
Katarina Damnjanović,17 godina
Kristina Radovanović, 17 godina
Marija Stefanović,18 godina
Marija Jovanovski, 17 godina
Milica Milošević, 15 godina
Milica Rapajić, 18 godina
Nina Marinković, 19 godina
Sonja Pavlica, 14 godina

 

Pogledajte još