Ostavite karticu kod kuće, jer sada je treniranje postalo jednostavnije!

Kompanija FitPass ide u korak sa rešenjima koja olakšavaju svakodnevicu korisnika, pa je putem trenda koji nije zaobišao ni našu zemlju, uveo opciju skeniranja QR koda.

Prateći želje i potrebe korisnika, ovaj sportski koncept je uveo jednostavniji način za treniranje i to koristeći samo mobilni telefon. Na taj način, svi članovi mogu brže pristupiti bilo kom sportskom objektu koji se nalazi u FitPass sistemu, a već sada ih ima više od 650 u preko 30 gradova širom Srbije.

Koliko puta ste imali sat ili dva praznog hoda tokom dana koje biste najrađe iskoristili za  vežbanje, ali teretana vam je daleko, na putu ste u drugom gradu ili ste zaboravili FitPass karticu? Praktična aplikacija vam omogućava brzo pronalaženje omiljenog sportskog objekta, njegovu udaljenost, jednostavno korišćenje kao i prikaz svih bitnih informacija vezanih za vašu članarinu. Sve što treba da uradite jeste da u Google Play ili Apple store-u, besplatno skinete FitPass aplikaciju i ulogujete se na svoj profil preko koga direktno možete pokrenuti QR kod skener. Većina vežbača telefon nosi sa sobom pre, tokom i nakon treninga, a dolaskom u objekat i jednostavnim očitavanjem QR koda kroz aplikaciju, FitPass će vam biti na dohvat ruke.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=aawku1AQ1qE

Instalacija aplikacije je moguća na svim iOS (verzija 10.0 i noviji) i Android (do 5 godina starosti) mobilnim telefonima. Sve što je potrebno jeste da imate funkcionalnu kameru, servis za očitavanje QR koda, koji je već deo standardnih funkcionalnosti novijih pametnih uređaja, kao i kreiran FitPass korisnički nalog.

Ponesite dobro raspoloženje i uživajte u rekreaciji na opušten način.

Više tehničkih detalja i instrukcija potražite na www.fitpass.rs

Foto: Promo

Pogledajte još