LUNA ĐOGANI IMALA DOBAR RAZLOG DA GA OTKAČI: Marko Miljković ulazi u "Zadrugu" - tri devojke čekaju na njega!

Fanove Marka Miljkovića i Lune Đogani burno su reagovali na njihov raskid do kojeg je po svemu sudeći došlo i pre nego što su to otkrili javnosti.

Miljković je priznao da se često svađa sa sada već svojom bivšom devojom. Uprkos tome, Luna se borila svim snagama da opstanu, ali njihove obaveze i načini života nisu dali da se odnos razvije u nešto ozbiljno i stabilno.

Dok su neki nagađali da je razlog raskida Sloba Radanović ili pak Markova nemarnost ka poslu i sukobi mišljenja, izvor portala Informer.rs tvrdi drugačije.

- Kako vam nije sve jasno? Luna ga i dalje voli ali su raskinuli jer je on dobio ponudu da uđe u "Zadrugu". Tamo su sve devojke sa kojima je on imao nešto, Dragana Mitar koja je sad u jeku popularnosti, Maja Marinković koja ga i dalje spominje i očigledno ga nije prebolela, pa čak je i Miljana jednom rekla da će da otkači Zolu jer joj dečko dolazi 15. januara. Svi veoma dobro znamo da je Miljković samo čekao taj datum kako bi smuvao Lunu. Ona je sada svesna da će on biti dobar igrač tamo, ali neće da rizikuje da bude prevarena devojka. Lakše joj je da se rastanu sada, iako će teško podneti kad uđe unutra i pokuša nešto sa nekom - otkrio je izvor.

Izvor: Informer.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još