MIA BORISAVLJEVIĆ UMALO OSTALA BEZ GRUJIĆA: Koleginica je pokušala da mi preotme Bojana

Mia Borisavljević je već desetak godina na estradi, a ipak njen život je i dalje pod velom tajni.

Pevačica ne govori mnogo o svom životu, niti komentariše navode o sebi u medijiima.

O njoj se pisalo da je trpela nasilje, da je progonjena, ali i da se bavila elitnom prostitucijom.

Prvi put, Mia je progovorila pred kamerama o ovim škakljivim temama, ali i priznala da su joj isti navodi naneli mnogo štete.

- Postoje ljudi koji meni ne žele dobro i jedini način da se borim protiv toga je sudskim putem. Suđenje je završeno u moju korist, dobila sam materijalnu odštetu, ali to ne može da se meri sa psihičkim, fizičkim i problemima uopšteno, koje je to meni donelo i porodično i poslovno - rekla je Mia za emisiju "Blic Poligraf", a potom još jednom izjavila da se nikada nije bavila najstarijim zanatom.

Kada je u pitanju veza sa nasilnikom, pevačica je rekla sledeće:

- Bilo je tu svačega. I praćenja i prisluškivanja telefona i sačekivanja i upadanja u stan. Generalno, to nije bio lep period života - rekla je ona.

Ipak, najšokantnije od svega je to da je pevačica potvrdila da su joj određene gazde lokala pretile nakon očeve smrti, ako odbije nastup u njihovom klubu:

- Bilo je i toga. Bilo je nerazumevanja u smislu: Kad su mogli drugi kad im umre i majka i ovaj i onaj možeš i ti tako - rekla je ona.

Zanimljivo je da je pevačica potvrdila da je jedna njena koleginica pokušala da se umeša u njenu vezu sa Bojanom Grujićem, ali ona nije želela da otkrije ko je u pitanju:

- Neću da kažem, nije lepo. Neću da budem tužibaba. Ima toga stalno kad je Bojan u pitanju - rekla je pevačica Mia Borisavljević.

Izvor: Republika.rs
Foto: miaborisavljevic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.