GOCA TRŽAN ISKRENA: Pojela bih go*no samo da izgledam mlađe!

Pevačica Goca Tržan nikada nije krila da obožava da ide kod estetskog hirurga. Voli da izgleda lepo i negovano, ali pre svega mlađe!

Pop zvezda kaže da ipak nikada ne bi otišla pod nož, već da su joj neinvazivne metode sasvim dovoljne.

- Uvek sam vodila računa o sebi, pa i onda kada nisam bila popularna. Uvek sam volela da se šminkam i doterujem. Sada kada nisam baš toliko mlada ne krijem da odlazim na raznorazne tretmane lica jer pazim i negujem sebe. Međutim, u svemu tome vodim računa da ne preteram kako ne bih promenila lični opis - kaže Goca i dodaje:

- Dosta žena koje vidimo da su preterale s intervencijama jednostavno nisu zadovoljne sobom i onda hoće još, a bude samo gore, ide u bizarnost. Negovanje je normalna stvar, pogotovo danas kada možemo da izgledamo lepo, a da ne idemo pod nož. Go*no bih pojela da izgledam lepše i bolje, samo da ne moram da se sečem - kaže pevačica.

Ona priznaje da je zadovoljna svojim telom, ali da uvek može više i bolje.

- Veoma je bitno da naučiš da voliš sebe, a kada to savladaš, dolazi opuštenost i sigurnost u svoje telo. Dobila sam ovo pakovanje i mogu malo da ga popravim, ali ne može sve da se izmeni. Tek u ovim godinama shvatam da moram da prihvatim ono što jesam. Na primer, ja obožavam da nosim mini-suknje, ali da bih ih nosila, moram da vežbam kao konj, a što je najgore, uvek sam sebi debela. Kako kažu, umreću debela i gladna. Ma nismo mi, žene, normalne - kroz smeh je kazala Tržanova i potom otkrila da je veoma ponosna na svoju ćerku Lenu, koju još od malih nogu uči da mora da štedi, da bude skromna i da nauči kako je teško zaraditi novac.

- Lenu sam još dok je bila mala učila da mora da poštuje novac i da ne sme da se razbacuje. U jednom trenutku smo na njene neke glupave i nepotrebne igračke bacali svakog meseca više od jedne prosečne plate. Sada kada je starija učim je da uvek nešto uštedi i da ne sme da rasipa novac, pa ni nama ne padaju pare s neba - otkrila je pevačica.

Izvor: Alo!
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.