LJUBILI SE I GRLILI USRED LOKALA: Sloba Radanović i Jelena Đuričanin uhvaćeni na delu

Sloba Radanović demantovao je vezu s udatom Jelenom Đuričanin, a uhvaćeni su u jednom lokalu gde su razmenjivali nežnosti.

Njih dvoje su se dovezli njenim automobilom u ulicu u samom centru Beograda i parkirali ga tik ispred prodavnice gde se prodaju tapete.

- Ušli su zajedno unutra i desetak minuta razgledali tapete, verovatno za Slobin stan. Konsultovali su se kako međusobno tako i sa prodavačicom. Jelena je bila toliko srećna što zajedno kupuje predmete za njegov dom, te je u jednom momentu počela da ga grli i ljubi pred prodavačicom i ostalim kupcima u radnji. Svi su ih čudno gledali budući da oboje tvrde u javnosti da se samo druže - navodi izvor koji se našao na licu mesta i nastavlja:

- Jelena je potom obavila kratak razgovor mobilnim telefonom, a onda su izašli iz lokala. Seli su u auto, koji je bio parkiran na mestu za invalide, i otišli svojim putem.

Pričalo se da Sloba i Jelena zajedno idu u teretanu, gde takođe razmenjuju nežnosti, baš kao u radnji u kojoj su uslikani.

- Ne znam ko vam je to rekao. Gde je pečat? Ne razmenjujem nežnosti u javnosti. Zašto bih nešto krio, a razmenjivao nežnosti u javnosti? Baš bih pazio da je takva situacija. U teretani samo vežbamo. Išli smo dva ili tri puta, nismo više od toga. Idemo zajedno i na ručak, na piće, u bioskop - izjavio je Sloba samo dan pre nego što su nastale te fotografije, i dodao:

- Ja ne krijem da je Jelena osoba koja mi trenutno najviše prija u mom životu. Ona zna šta treba da mi kaže i kada treba da mi kaže da bi me smirila i da bi me oraspoložila. Ona je osoba koja se niotkuda stvorila u mom životu, a uvek je tu za mene. Jelena je savršena kao osoba, nemam zamerku. Imam stvarno vrlo blizak odnos i moguće je da preraste u vezu, ali nije trenutno.

Izvor: Blic.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.