OBOLELA U TRUDNOĆI: Nadežda Biljić se suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemima

Nadežda Biljić je u šestom mesecu trudnoće saznala da ima dijabetes, što je jako uplašilo, a zato je rešila da promeni način života.

- Dobila sam šećer u trudnoći. Ne pijem lekove, ali sam promenila život iz korena zbog trudničkog dijabetesa. Ne jedem slatko, ne pijem gazirano, čak ne jedem ni voće. Kontrolišem se i nemam strah sve dok se pridržavam zdravog načina života - kaže Biljićeva.

Kaže da ima punu podršku svog dečka Tome Panića koji je tu za nju, a sve nesporazume i ono što je ružno, ostavili su iza sebe.

- Moj život se dosta promenio od kada sam u drugom stanju. Naporna sam sebi i Tomi. On je uz mene i mora da me trpi, tačnije ne mora, ali hoće i baš je brižan. Imamo razmirice kao i svaki par, ali to nisu velike svađe - kaže Biljićeva i dodaje da ne planiraju venčanje.

- Još ništa ne znam o svadbi, meni je bitno da dete ima očevo prezime i da je priznato. Toma i ja se sada upoznajemo i u spoljašnjem svetu. Svadbe još neće biti, najbitnije je da iznesem trudnoću - rekla je pevačica.

Izvor: Kurir.rs/Informer
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još