PONESTALO MU NOVCA: Miki Đuričić skida nanogicu i ulazi u Zadrugu?!

Rijaliti učesnik Miki Đuričić je u rijalitiju udario šamar Suzani Perović, a potom štakom tukao Nadeždu Biljić, nakon čega je diskvalifikovan iz "Zadruzi 2", a potom je osuđen i na jednogodišnju kaznu kućnog pritvora.

Mikiju će navodno kazna biti skraćena i on će nakon toga ući ponovo u rijaliti|

- U kontaktu sam sa Mikijem, svake dve nedelje idem kod njega na ručak kada zove uglavnom muško društvo. Kako mi je rekao, uskoro ide na razgovor u tužilaštvo gde će mu biti skraćena kazna, pa umesto u junu, biće oslobođen u februaru. Već je dobio poziv da odmah uđe u Zadrugu, što je on sa zadovoljstvom prihavatio, jer mu je potreban novac koji je na izmaku - rekao je Mikijev drugar za domaće medije.

On je dodoao i šta se dešava sa Suzanom Perović i u kakvoj je odnosu sa Mikijem.

- Što se tiče Suzane, ja je nisam nijednom sreo kod Mikija u Kupinovu, ali neki moji drugovi jesu. Kažu da su ona i Miki malo u ljubavi, malo u svađi. Čas dolazi, čas odlazi od njega, ali takvi su njih dvoje. On je zbog nje celu kuću renovirao i sredio. Konačno da i on pametno uloži pare u nešto, a ne da ih uvek proćerda - ispričao je izvor i rekao da čim se Zadruga završi Miki i Suzana idu na zasluženi odmor.

Izvor: Kurir.rs/Mondo.rs
Foto: mikidjuricickupinovo/Instagram

Pogledajte još