"Classic Christmas Movie Marathon" u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine

Na Trgu slobode u Novom Sadu u toku je praznična čarolija - četvrti festival "Novosadski Winter Fest" koji će trajati sve do 30. decembra 2019. godine.

U sklopu festivala, u prazničnom duhu organizovali smo "Classic Christmas Movie Marathon", koji će se održati, u nedelju, 22, decembra, u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, kada će svi prisutni biti u prilici da uživaju uz filmske klasike koji greju dušu, i to u periodu od 14 časova pa sve do ponoći.

Na repertoaru će se ovom prilikom naći sledeći filmovi: 

- "Meet Me in St. Louis" (1944), 14.00,
- "It's a Wonderful Life" (1946), 16.00,
- "Miracle on 34th Street" (1947), 18.30,
- "A Christmas Carol" (1951), 20.30,
- "White Christmas" (1954). 22.00.

Svi filmovi su sa srpskim titlom, a projekcije su besplatne.

"Novosadski Winter Fest" glasovima publike iz celog sveta proglašen je jednim od 10 najboljih božićnih marketa u Evropi, čime se automatski kandidovao za izbor za najbolji božićni market u Evropi 2021. godine o čemu više možete pročitati OVDE.

Najveći Christmas market u Srbiji, koji je u prethodne tri godine posetilo više desetina hiljada Novosađana i posetilaca glavnog grada Vojvodine, organizuju HBO Color Media Events i kompanija Color Media Communications i Ninamedia. 

Kao i prethodne tri godine, horovi dece i odraslih svakog dana u centru grada pevaju božićne i novogodišnje pesme na “Singing Christmas Tree”, a tu su i nastupi bendova i DJ-eva na muzičkoj bini, dok posetioci imaju priliku da, osim u dobroj muzici, uživaju i u kuvanom vinu, poslasticama poput “vojvođanske gibanice”, “mađarskog kolača” i “američkih krofnica” kao i da kupe suvenire, novogodišnje ukrase i prirodne jelke sa busenom.

Svake subote od 17 do 18 časova festival poseti i Deda Mraz koji izvlači pisma iz BIG sandučeta, a sa kojim mališani i svi ostali posetioci mogu da se slikaju. Izvučeni dobitnici svoje nagrade mogu da preuzmu u BIG-u. U duhu novogodišnjih praznika BIG i Deda Mraz su spremili poklone za sve koji mu budu pisali i svoje pismo ubacili u BIG sanduče na Winter Fest trgu u centru Novog Sada! Pišite Deda Mrazu i svoja pisma možete ubaciti u BIG sanduče svakim danom, tokom trajanja Novosadskog Winter Festa.

Tu su i "Novogodišnji fijaker" u kojem posetioci mogu da se provozaciju po centru grada, "Old Timer Photo-Boot", "WinterFest kapija" i "Krila Anđela" za fotografisanje, ali i "WinterFest  osmatračnica" sa koje Novosađani i turisti mogu iz "ptičje perspektive" da fotografišu Trg slobode. Takođe, tu su i tradicionalna prodaja jelki sa busenom, dečija igraonica u slami, "Food & Wine Square", tematska izložba novosadskih fotografa, kao i "Carousel", vrteška na kojoj najmlađi i ove godine mogu da uživaju u vožnji.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada, Gradske uprave za privredu, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Udruženja Subsidium, a pod pokroviteljstvom Vojvođanske banke - OTP Group, BIG Shopping centra, kompanije Coca-Cola, Heineken, Orbit, emmezeta i Cineplexx Promenada.

Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici - Novosadski Winterfest

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.