AJMO PALJBA, ŠETAJ: Luna Đogani uputila poruku bivšim momcima

Pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga" i pevačica u usponu Luna Đogani posle raskida sa Markom Miljkovićem u centru je pažnje domaće javnosti.

Njen bivši momak Sloba Radanović sa kojim je uplovila u ljubavnu vezu tokom trajanja rijaliti šou programa "Zadruga 1" sinoć je priznao emotivnu vezu sa zgodnom brinetom Jelenom Đuričanin, dok je Marko Miljković u emisiji "Amidži šou" rekao da se nikada neće pomiriti sa njom, te da je definitivno stavljena tačka na njihovu vezu, novinare je zanimalo šta posle svega Luna ima da poruči bivšim momcima, na šta je ona rekla:

- Šta ja da pričam o njemu više, on je i sinoć sve rekao, i više nego što treba, ja mu želim svu sreću, i njemu i onom prethodnom (Slobi) što bi rekla Seka Aleksić: "Ajmo, paljba, šetaj" - poručila je bivšim momcima Luna.

- Svima želim puno sreće i ljubavi u životu. Ko sam ja da nekom sudim? Mene su svi osudili i o meni pričali, i dan danas sude i pričaju, ali ja nisam neko ko će nekom drugi da sudi. Sve dok su ljudi srećni u ljubavi. Ja uvek navijam za ljubav, kakva god da je. Nek' su živi i zdravi, želim svima puno ljubavi - rekla je Luna na snimanju novogodišnjeg programa televizije Pink.

Izvor: Telegraf/Pink.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još