Za ponedeljak, 29. novembar

BEOGRAD, 29. novembra 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi u današnjim izdanjima pažnju posvećuju različitim temama, aktuelni su prodaja Telekoma i najava ratnog komandanta Srebrenice Nasera Orića da će zatražiti srpsku penziju.

ALO - O najavi Nasera Orića da će tražiti srpsku penziju "I zločinac hoće našu penziju!!!".

BLIC - Naslov "Meksikanci dižu cenu Telekoma" naslov je pod kojim ministarka Jasna Matić kaže da je interesovanje najbogatijeg čoveka na svetu Karlosa Slima za Telekom dobra vest, jer povećava konkurenciju na tenderu. "Mnogi vernici misle da je post dijeta", naslov o tome da zanemarujemo duhovni značaj praznika. List ekskluzivno piše i "Sva utočišta najtraženijeg narko bosa Darka Šarića".

VEČERNJE NOVISTI - "I Orić traži srpsku penziju", naslov da je ratni komandant Srebrenice Naser Orić angažovao advokate kako bi iz Srbije dobio penziju. O platama i penzijama tokom naredne godine "Januarska povišica, ali manja".

DANAS - "Izabrani će sa Beogradom imati neformalne veze", naslov u kome ministar Goran Bogdanović govori o budućem odnosu Beograda sa Srbima koji će nakon izbora ući u kosovske inistitucije. O nekadašnjem prazniku, Danu Republike, 29. novembru, "Jugoslavija je ušla u legendu".

KURIR - O najavi da će Naser Orić tražiti srpsku penziju "Zaslužio sam srpsku penziju!". O nesreći u beogradskom naselju Mirijevo "Policajac u samoodbrani ubio nasilnika".

PRAVDA - O ekonomskoj situaciji u Srbiji "Pranje novca uništilo srpsku privredu". Intervju sa liderom Srpskog pokreta obnove Vukom Draškovićem "Izbori i izmene ustava u maju 2012."

PREŠ - O najavama da je za kupovinu Telekoma Srbije zainteresovan najbogatiji čovek na svetu "Karlos Slim diže cenu impulsa za 100 odsto". O incidentu u beogradskom naselju Mirijevo: "Policajac ubio mladića u samoodbrani!".

POLITIKA - "Poslanici izbegli Srbe sa juga Kosova", naslov o tome da je na skup s predstavnicima srpskih lista koje izlaze na izbore u organizaciji Prištine došao samo jedan poslanik SPS-a i državni sekretar Ministarstva za Kosovo i Metohiju. "Razotkrivanje tajni Stejt departmenta", uvod u vest da je 250.000 vrućih dokumenta, kompromitujućih po SAD, dospelo u javnost.

PREGLED - "Firmama u stečaju porez na rate", najavljuje direktor Poreske uprave Drgautin Radisavljević. O nestašici mleka "Premije za mleko ne popunjavaju rafove?".

Pogledajte još