MESEC DANA JE TAMO, NAJGORE JE PROŠLO: Anabela progovorila o borbi bivšeg supruga Andreja Atijasa sa alkoholizmom

Andrej Atijas se trenutno nalazi na rehabilitaciji u jednoj prestoničkoj klinici, kako bi se izborio sa zavisnošću od pića. Tim povodom njegova bivša supruga Anabela Atijas, istakla je da mu je velika podrška tokom celog ovog procesa.

- Jako sam ponosna na njegovu odluku da promeni svoj život i ostavi iza sebe loše navike. Bila sam i uvek ću biti velika podrška ljudima koji znaju da cene ljude kojima je stalo do nečije sreće. Andrej je i te kako zaslužio da mu budem podrška, kao što je i on meni bio kada mi je bilo teško - izjavila je Anabela.

- On se već mesec dana nalazi na klinici za odvikavanje. Prošlo je ono najgore i ostao je pri svom stavu da treba da stavi tačku na takav život. Uskoro izlazi kao potpuno zdrav i hvala Bogu srećan, mlad i perspektivan muškarac - dodala je Anabela.

Ipak, ona je podvukla da njene posete i podrška bivšem suprugu Andreju nisu korak ka pomirenju.

- Do sada je sve na prijateljskoj bazi jer je to za mene nešto najvažnije. Bitno je održati kvalitetan odnos, ali ne znam šta nosi vreme. Ne bih da očekivanjima upropastim jedan stabilan i kvalitetan odnos kakav imamo. Bitno je da oboje znamo da smo tu jedno za drugo kad je to najpotrebnije - zaključila je Anabela.

Izvor: Blic.rs
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još